Cum s-a schimbat relația dintre Kate Middleton și Prințul William, de când viitoarea regină s-a îmbolnăvit de cancer. Un expert regal a dat toate detaliile

Cum s-a schimbat relația dintre Kate Middleton și Prințul William, de când viitoarea regină s-a îmbolnăvit de cancer. Un expert regal a dat toate detaliile
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Un expert regal a analizat relația pe care o au acum Kate Middleton și Prințul William, de când ea a dezvăluit că a fost diagnoticată cu cancer.

Kate Middleton a publicat un mesaj extrem de emoționant de ziua Prințului Wiliam, prin care l-a asigurat de iubirea necondiționată a ei și a celor trei copii pe care îi au împreună.

Ce a spus un expert regal espre relația dintre Middleton și Prințul William

În urmă cu doar câteva zile, Kate Middleton a apărut în public, la un eveniment regal, fiind prima apariție de acest gen de când a anunțat că are cancer. Toată lumea a fost cu ochii pe ea, dar și pe prințul William, mulți încercând să își dea seama cum a evoluat relația lor în tot acest timp.

Expertul regal care le-a analizat relația a spus că boala de care suferă Kate a apropiat-o și mai mult de soțul ei, iar fotografia de familie, pe care a pubșicat-o în mediul online, demonstrează cât de mult s-a închegat relația lor.

​„Ultimele luni au fost un test al parteneriatului lor puternic. Cred că această fotografie ne spune că încă sunt capabili să sară de bucurie, chiar și în cele mai grele vremuri, dar și că prințesa Kate a ales, în mod deliberat, o poză care vorbește despre optimismul lor pentru viitor”, a spus Jennie Bond, conform site-ului gbnews.com.

Deși s-a tot pus că prințul William nu i-a fost fidel lui Kate, călcând strâmb cu o altă femeie, el îi este alături acum. Chiar ea a declarat că William îi este cel mai bun sprijin,

„Cred că mariajul lor este mai puternic ca niciodată”

Expertul regal a mărturisit că prințesa Kate îl iubește foarte mult pe William, prințul fiind totul pentru ea.

​„Ea îl adoră pe William. El este stânca ei și a susținut-o atât de altruist, în tot acest timp și a fost criticat public pentru faptul că nu a făcut mai mult și pentru că s-a dedicat ei, așa că, ea își adoră bărbatul. Cred că mariajul lor este mai puternic ca niciodată”, a mai precizat Jennie Bond, conform site-ului protv.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`