De ce au ales Oana Moșneagu și Vlad Gherman să stea în chirie după nuntă. „Faci un ban, dar știi că nu-l mai ai”

De ce au ales Oana Moșneagu și Vlad Gherman să stea în chirie după nuntă. „Faci un ban, dar știi că nu-l mai ai”
Sursa foto: Instagram - @vladgherman_oficial

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, care s-au căsătorit religios pe 2 iunie, au vorbit recent despre motivele pentru care aleg să locuiască în chirie, chiar și după nuntă. Într-un interviu acordat publicației Cancan, cei doi au dezvăluit planurile lor de viitor și modul în care gestionează finanțele.

Cei doi visează să își cumpere propria casă

Deși își doresc să achiziționeze propria casă, Oana și Vlad Gherman recunosc că mai durează până vor strânge suficienți bani, potrivit libertatea.ro. 

„Cred că doi ani, cel puțin, chiar strângem. Mai mult decât atât, am început să investim în imobiliare, am ajuns la a cincea garsonieră. Faci un ban, dar știi că nu-l mai ai. Nu, e cea mai bună investiție, dar urmează și să luăm ceva al nostru, chit că ori ne-am muta provizoriu într-o chirie mai mare, un apartament cu trei camere”, a explicat Vlad.

Ce planuri de viitor au cei doi

Cuplul a fost plăcut surprins de darul de nuntă primit. „A ieșit pe măsura așteptărilor noastre, punct”, a spus Oana Moșneagu despre banii strânși la nuntă.

Cuplul a explicat în cadrul interviului că nu plănuiesc să devină părinți anul acesta. „Nu că se lucrează, dar nici nu ne ferim. Dacă se întâmplă, se întâmplă”, a spus Vlad. „Ne dorim, anul ăsta încă nu, pentru că vrem puțin timp pentru noi, după toată agitația”, a mai adăugat Oana.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`