Kate Middleton urmează un tratament „secret” pentru cancer în SUA? Rețelele sociale sunt pline de afirmații noi

Kate Middleton urmează un tratament „secret” pentru cancer în SUA? Rețelele sociale sunt pline de afirmații noi
Sursa foto: Facebook - Kate Middleton

În urmă cu trei luni, Prințesa de Wales Kate Middleton a informat că a fost diagnosticată cu cancer. Ea și-a făcut recent prima apariție publică în peste șase luni, participând la ceremonia Trooping the Color pe 15 iunie.

Kate Middleton urmează un tratament „secret” pentru cancer în SUA?

În prezent, platforma de socializare Reddit este plină de speculații că Kate Middleton ar putea fi supusă unui tratament „secret” pentru cancer în SUA, scrie Livemint.

Un utilizator de pe Reddit a susținut: „Am vizitat prieteni la St. Regis în acest weekend și au vorbit despre ea că se află la hotel. A mai auzit cineva asta? Presupunând că va fi aici pentru tratament. Sperând la cel mai bun rezultat pentru familie”.

Un alt utilizator a răspuns speculației, spunând. „Au existat zvonuri în urmă că ea primește tratament aici. Presupunând că nu poate fi departe de adevăr”.

Reacționând la aceeași postare Reddit, o persoană a sugerat că „acest lucru se datorează probabil utilizării terapiei cu protoni”. Utilizatorul a postat: „De aceea pacientul trebuie să fie mutat la centrul de tratament, mai degrabă decât medicii să se mute la pacient. Marea Britanie nu pare să aibă o terapie cu protoni grozavă”.

Mulți alții au spus că nu ar fi „deloc ciudat ca ea să vină la tratament, o a doua opinie sau să-și stabilească regimul de tratament, apoi să-l administreze în Marea Britanie”.

Internauții au spus că Prințesa de Wales a fost recent văzută la aproape 5.000 de mile distanță, în Houston. „Există mai mulți martori care susțin că au văzut-o în Texas”, a spus o sursă în exclusivitate pentru Life & Style. „Se crede că zboară acolo pentru un tratament secret pentru cancer acolo”.

Regele Charles al III-lea, întins pe podeaua salonului de spital, lângă Kate Middleton

Regele Charles a avut întotdeauna o relație specială cu nora sa, Kate Middleton. El o privește ca pe fiica pe care și-ar fi dorit să o aibă, iar ea mediază relațiile cu ceilalți membri ai familiei, atunci când apar tensiuni. Totuși, de când trec prin aceeași boală, cei doi s-au apropiat și mai mult. Suferința i-a unit, iar acum își fac tratamentele împreună și își împărtășesc greutățile prin care trec.

De la a compara păreri despre mâncarea din Clinica din Londra, unde ambii au trecut prin intervenții chirurgicale, la a sta umăr lângă umăr la Trooping the Colour 2024, socrul și nora sunt tot mai uniți. Conform unui expert regal consultat de Daily Mail, regele Charles și prințesa de Wales au urmat tratamente contra cancerului la London Clinic. Cei doi au avut astfel parte de destulă vreme în care au putut discuta în privat, abordând de la subiecte banale la unele serioase.

Richard Kay a explicat: „Regele a mers să o vadă pe Kate. Există această poveste emoționantă în care Charles, în halatul său, s-a întins pe podeaua nurorii lui.  Au comparat notițe privind mâncarea destul de bună de la spital și despre cum a decurs tratamentul lor. A fost un moment de mare afecțiune”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`