Atacantul ungur Barnabas Varga a fost operat cu succes după accidentul de la EURO 2024, unde a suferit mai multe fracturi faciale

Atacantul ungur Barnabas Varga a fost operat cu succes după accidentul de la EURO 2024, unde a suferit mai multe fracturi faciale
Sursă foto: hepta.com - Gokhan Balci / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Barnabas Varga, atacantul echipei naționale a Ungariei, a suferit un accident violent duminică, în minutul 68 al meciului cu Scoția, la Campionatul European de fotbal – EURO 2024. Acesta a fost operat cu succes într-un spital din Stuttgard.

Când va fi externat din spital atacantul ungur

„Fotbalistul internaţional maghiar Barnabas Varga a fost operat cu succes în această după-amiază la clinica din Stuttgart. Cel mai probabil va putea părăsi spitalul miercuri. Îi dorim însănătoşire grabnică”, a scris spitalul din Stuttgart pe Twitter, conform Știrile ProTv. 

Barnabas Varga a fost lovit cu cotul de portarul scoțian Angus Gunn, duminică seară, pe stadionul din Stuttgard, în minutul 68 al meciului dintre Ungaria și Scoția din cadrul Grupei Ade la EURO 2024.

Acestuia i-a fost acordat primul ajutor în timp ce colegii lui țineau o pătură pentru a-l izola. Jucătorul a fost transportat conştient la un spital din Stuttgart. După meci, antrenorul italian al Ungariei, Marco Rossi, a declarat că atacantul se află în afara oricărui pericol. „Din fericire, acum putem spune că ‘Barni’ nu mai este în pericol”.

Atacantul a suferit o comoție cerebrală

„Câteva oase ale lui Barnabas Varga au fost rupte şi a suferit o comoţie cerebrală”, a explicat Federaţia ungară de fotbal (MLSZ) pe contul său de pe reţeaua X, în timpul nopţii de duminică spre luni.

„A fost teribil. A fost un moment groaznic să-l văd pe Barnabas în acea stare. Din fericire, el este stabilizat, va fi operat, îi dorim recuperare rapidă”, a spus şi coechipierul său, Roland Sallai, la o conferinţă de presă.

Coechipierii i-au dedicat victoria (1-0) obținută în ultimele secunde din prelungiri, care a eliminat Scoţia şi a păstrat o mică speranţă de calificare pentru Ungaria.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`