Prințul William a dansat la concertul artistei Taylor Swift și acum toți internauții îl compară cu fiul său, prințul Louis

Prințul William a dansat la concertul artistei Taylor Swift și acum toți internauții îl compară cu fiul său, prințul Louis
sursă foto: Instagram

Fie prințul Louis a moștenit mișcările de dans ale tatălui său, fie prințul de Wales a preluat câteva mișcări de la cel mai mic copil al cuplului regal. Prințul de Wales a participat la concertul lui Taylor Swift de la Londra, pe 21 iunie, împreună cu copiii săi, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Prințul William a fost la concert cu copiii

În timpul melodiei „Shake It Off”, un videoclip surprins de fani l-a arătat pe Prințul William dându-și frâu liber pe ritmurile muzicii, timp în care s-a mișcat cu brațele întinse.

@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound – KK


Fanii au făcut rapid comparații cu mișcările de dans ale Prințului Louis de la sărbătorile jubileului de platină ale Reginei Elisabeta din iunie 2022, marcând domnia sa istorică de 70 de ani.

Un videoclip distribuit pe rețelele de socializare a comparat cele două momente, între prințul William dansând la concertul Swift și prințul Louis care dansează în mod similar cu ocazia Jubileului de platină.


Prințul Louis, acum în vârstă de 6 ani, și-a afișat personalitatea jucăușă la evenimentele Platinum Jubilee, inclusiv reacții entuziaste, zâmbete și interacțiuni cu frații mai mari.

Chiar și Prințul William și Prințesa Kate nu s-au putut abține să nu recunoască comportamentul adorabil al fiului lor. Cuplul regal a încheiat sărbătorile Jubileului de Platină, partajând o postare pe rețelele de socializare care spunea: „Cu toții ne-am distrat incredibil, în special Louis…”

Cel mai mic copil al Prințului și Prințesei de Wales și-a arătat din nou abilitățile de dans la Trooping the Colour pe 15 iunie, legănându-și șoldurile dintr-o parte în alta în timp ce dansa – până când sora mai mare, Prințesa Charlotte, a părut să-i spună „oprește-te”.

Prințul Wiiliam dansează de fiecare dată când protocolul îi permite

Momentul de la concertul Swift nu este prima ocazie în care Prințul William își arată abilitățile de dans.
El și Kate Middleton și-au petrecut ultima zi într-un turneu din 2012 în Asia de Sud-Est, savurând arome și tradiții locale, inclusiv purtând fuste de iarbă în stil polinezian și coronițe de flori, în Tuvalu, în timp ce o reprezentau pe Regina Elisabeta într-o călătorie în Pacificul de Sud.

Cuplul s-a alăturat dansului de la ceremonia Vaiku Falekaupule, prințul William legănându-se în timp ce încerca să copieze mișcările dansatorilor.

Prințul și Prințesa de Wales au ajuns din nou pe ringul de dans în timpul vizitei lor din 2022 în Belize, dansând dansul local.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:11 - Aproape 80 de oameni au murit, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat. Vasul cu o capacitate de 80 de persoane transporta 278
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)