Scene șocante în trafic, pe litoral. Un șofer a lovit cu un baston telescopic geamul unei mașini în care erau doi copii

Scene șocante în trafic, pe litoral. Un șofer a lovit cu un baston telescopic geamul unei mașini în care erau doi copii
Sursa foto: Shutterstock

Un caz șocant a avut loc în trafric, pe litoral, după ce un șofer nervos a lovit cu un baston telescopic geamul unei mașini în care se aflau doi copii, unul de 4 ani și unul de 7 ani.

Agresorul s-a dat de gol

Femeia care se afla în mașina a filmat toate scena și a publicat filmare, cerând ajutor oamenilor pentru a identifica șoferul. Nu a fost deloc greu, pentru că agresorul a comentat la postare, unde a scris că a fost provocat, informează observatornews.

Bărbatul a lovit cu un baston telescopic geamul mașinii în care se aflau femeia și doi copii și spune că soțul ei l-ar fi provocat, l-ar fi înjurat și că a creat două accidente rutiere.

Dar, femeia spune că nici măcar nu se pune problema de vreun accident rutier și nici de injurii și chiar dacă ar fi avut loc, bărbatul nu ar fi trebuit să reacționeze în acest fel.

Sfatul polițiștilor

Polițiștii s-au sesizat după ce au văzut imaginile apărute în mediul online și au constatat că agresorul conducea o mașină a unei firme din Ploiești, doar că nu a fost identificat. Femeia nu a depus nicio plângere, dar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii sfătuiesc participanții la trafic să aibă foarte multă răbdare în trafic pentru că în această perioadă este aglomerat drumul către litoral.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - O șefă dintr-o companie de telefonie mobilă a divulgat mai multe convorbiri telefonice. Fiica ei le ceruse pentru un prieten gelos
21:58 - Un deputat francez, prins în timp ce cumpăra droguri dintr-o stație de metrou. Reacția politicienilor
21:57 - Diana Buzoianu (USR), despre alegerile prezidențiale: Singurul candidat de dreapta care este în creștere este Elena Lasconi. Nu e Nicolae Ciucă în niciun fel de ipostază să ceară retragerea nimănui
21:53 - Românii nu s-au mai ferit anul acesta de împrumuturi bancare. Dobânzile mai mici și veniturile în creștere au impulsionat creditarea
21:28 - Un copil de 13 ani a dispărut în timpul unei excursii cu clasa. Ultima oară a fost văzut în Sovata
21:21 - Inelul de logodnă a lui Meghan Markle ascunde o poveste inedită. Cât valorează bijuteria
21:14 - Primarul Ciprian Ciucu și-a publicat raportul de activitate pe primul mandat. Ce investiții a făcut în Sectorul 6
21:06 - Reacția Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)