Sebastian Ghiță a susținut că Valeriu Zgonea a vehiculat teoria conspiraţiei prin care PSD trebuie sa ajungă la 20% (VIDEO)

Sebastian Ghiță a susținut că Valeriu Zgonea a vehiculat teoria conspiraţiei prin care PSD trebuie sa ajungă la 20% (VIDEO)

Teoria conspiraţiei prin care PSD-ul trebuie sa ajungă la 20% a fost vehiculată de Valeriu Zgonea. Cel puţin asta susţine deputatul Sebastian Ghiţă. Parlamentarul a dezvăluit informaţii despre modul in care preşedintele Camerei Deputaţilor a făcut publice aceste informaţii, chiar la o întâlnire informală a PSD. Între timp scandalul din PSD se adânceşte. În urma conflictului deschis între Valeriu Zgonea şi Liviu Dragnea, mai mulţi oameni din partid i-ar fi cerut demisia şefului Camerei Deputaţilor, informează B1 TV.

”Zgonea este promotorul, creatorul și susținatorul acestei teorii, prezentându-ne-o tuturor ca ceva impus din afară. Am fost de față la întâlnirea cu colegii, informală, la care domnul Zgonea ne-a spus ca PSD-ul trebuie să ajungă la 20%. Nu știu dacă facea parte din plan acest moment, cu această cerere de demisie a lui Dragnea, această grabă a dânsului înainte de alegerile locale. Nu știu planurile domnului Zgonea”, a declarat Ghiță.

Ghiță a susținut că Zgonea a vehiculat teoria conspiraţiei prin care PSD trebuie sa ajungă la 20%

#DIRECT_ONE_7bm6u6#

Între timp, PSD pare să stea pe un adevărat butoi de pulbere după conflictul deschis dintre Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea.

În vreme ce Dragnea susține că e puțin probabil să mai fie șef de partid după alegerile locale, Zgonea spune că se aşteaptă să fie exclus din partid.

”Dacă în partidul pe care îl reprezint, este un delict opinia, cei care m-au propus pentru cele două funcții sunt cei care trebuie să ia o decizie. Există o diferență azi față de ieri între principiile exprimate de mine și de colegii mei. Eu mă supun deciziilor lor”, a declarat Zgonea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)
16:17 - Un bărbat din Năvodari și-a legat câinele de mașină și a circulat cu el prin oraș. Poliția din Constanța a deschis o anchetă