Doliu local într-un oraș din Italia. Cadavrul lui Cristian a fost găsit

Doliu local într-un oraș din Italia. Cadavrul lui Cristian a fost găsit
Sursa Foto: Captura video/ X

Cadavrul lui Cristian, românul luat de viitură în Italia, a fost găsit după mai bine de trei săptămâni în care căutările nu s-au oprit deloc.

Unde a fost găsit cadavrul lui Cristian

Cei trei români au fost surprinși de viitură și au fost filmați în timp ce stăteau îmbrățișați pentru a se opune torentului puternic. Din păcate, ei nu au putut face față și au fost luați de ape. După două zile, fetele au fost găsite decedate, dar cadavrul băiatului a fost găsit abia duminică, după trei săptămâni, conform știrileprotv.

Cadavrul lui Cristian era prins între crengi și stânci, la circa 500 de metri distanță de locul în care a fost văzut pentru ultima oară.

„L-au găsit pe Cristian. Este un moment important, îl redăm familiei din România şi cred că România îl aşteaptă! Cum am spus înainte: o ultima îmbrățişare care va rămâne pentru umanitate”, a spus Michele de Sabata, primarul orașului Premariacco.

Fratele lui Cristian a participat și el la căutările echipajelor de salvare, alături de sute de pompieri, scafandri și voluntari.

Doliu local în Premariacco

În orașul Premariacco, duminică, au bătut clopotele în biserici, iar luni este doliu local.

Procurorii italieni au început o anchetă pentru a afla dacă au fost respectate protocoalele de intervenție, în condițiile în care se crede că cei trei români ar fi putut fi salvați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`