Primul mesaj al lui Edi Iordănescu după meciul pierdut cu Belgia: Avem toate șansele să schimbăm lucrurile. Echipa dă totul

Primul mesaj al lui Edi Iordănescu după meciul pierdut cu Belgia: Avem toate șansele să schimbăm lucrurile. Echipa dă totul
Captură Video: FRF TV / YouTube

Edi Iordănescu a transmis un mesaj de mulțumire fanilor după meciul pierdut cu Belgia, la EURO 2024. Selecționerul echipei naționale a României a subliniat că, sâmbătă, la Koln, a trăit o lecție de susținere din partea suporterilor români, momentele fiind cele mai emoționante pentru el și pentru echipă.

„Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO 2024, într-o țară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduși, înseamnă că sacrificiul și lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forță copleșitoare toată munca noastră și afecțiunea românilor de pretutindeni. Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc în numele personal, dar și în numele întregului staff și al vestiarului echipei naționale, în numele tuturor băieților noștri!” a declarat Iordănescu.

Naționala României dă totul la EURO 2024! Luptăm până la capăt!

Iordănescu a promis că Naționala va face toate eforturile posibile pentru a-i face mândri pe români.

„Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt! Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă! Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”

Naționala României a fost învinsă de Belgia cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Youri Tielemans și Kevin De Bruyne. În ciuda înfrângerii, România rămâne lider în clasamentul grupei E, având nevoie de o victorie sau de un egal în meciul decisiv cu Slovacia pentru a se califica în optimile de finală. Toate echipele din grupă au câte trei puncte, ceea ce face ca ultima etapă să fie decisivă.

România conduce în grupa E cu un golaveraj de 3-2. Meciul decisiv împotriva Slovaciei va avea loc miercuri, la Frankfurt. O victorie sau un egal ar asigura calificarea României în optimile de finală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`