Garda de Mediu, intervenție de Sintești: Incendiu declanșat de un foc scăpat de sub control

Garda de Mediu, intervenție de Sintești: Incendiu declanșat de un foc scăpat de sub control

Pompierii și ofițerii de la Garda de Mediu au intervenit la Sintenști, unde multe grămezi de materiale reciclabile au fost incendiate de persoane necunoscute. Focul a scăpat rapid de sub control și a declanșat un incendiu ce s-a extins rapid la vegetația uscată înconjurătoare pe o rază  de 500 de metri pătrați.

„În urma incidentului din data de 21 iunie 2024, de pe raza localității Sintești, în care autori necunoscuți au procedat la incendierea de materiale reciclabile care a antrenat și vegetație uscată, s-a intervenit cu 2 autospeciale ISU și o autospecială a pompierilor civili Vidra și a fost lichidat în cel mai scurt timp. Incendiul a afectat o suprafață de circa 500 mp”, a comunicat Garda de Mediu Ilfov.

Intervenția a implicat colaborarea strânsă între Garda de Mediu Ilfov, reprezentanții IPJ Ilfov și comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Ilfov. Eforturile conjugate au dus la stingerea rapidă a incendiului și evaluarea daunelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:11 - Aproape 80 de oameni au murit, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat. Vasul cu o capacitate de 80 de persoane transporta 278
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)