Radu Miruță (USR), despre neînțelegerile din coaliția PSD-PNL cu privire la data prezidențialelor: Asta e, de fapt, bătaia de joc cu privire la atitudinea pe care o ai față de electorat, să umbli după rezultat (VIDEO)

Radu Miruță (USR), despre neînțelegerile din coaliția PSD-PNL cu privire la data prezidențialelor: Asta e, de fapt, bătaia de joc cu privire la atitudinea pe care o ai față de electorat, să umbli după rezultat (VIDEO)
Foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR, Radu Miruță, a vorbit în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, despre data alegerilor prezidențiale.

Miruță a fost întrebat dacă nu i-ar conveni mai mult USR-ului ca alegerile prezidențiale să fie mai târziu, nu în septembrie, pentru a avea timp mai mult să construiască mai bine candidatul USR la prezidențiale.

“Mi-e greu să măsor aspectul acesta pentru că tot timpul omul, dacă nu vrea să se implice politic, are câte o scuză. Acum, chestiunea asta e o chestiune discutabilă”.

„Noi sâmbăta viitoare vom ști cine este candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR”

Miruță a mai fost chestionat dacă ar fi o problemă pentru USR ca alegerile să aibă loc pe 15 septembrie.

“Nu este o problemă. Pentru noi a fost o problemă de la alegerile locale până săptămâna viitoare, când garnitura de conducere a acestui partid este într-o schimbare și toate filialele din țară sunt implicate pentru a vedea cine va conduce acest partid. Noi sâmbăta viitoare vom ști cine este președintele partidului, vom ști care este de conducere și vom ști și candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR”, a spus Radu Miruță.

„Asta este, de fapt, bătaia de joc cu privire la atitudinea pe care o ai față de electorat, să umbli după rezultat”

„Eu cred că e o vulnerabilitate a unei formațiuni să umbli după data alegerilor. Ce mi se pare mie instabilitate este că această coaliție, care s-a format pe scuza stabilității, acum o lună și jumătate, 2, aducea niște argumente pentru modificarea datei alegerilor locale diferite de argumentele pe care le aduce acum pentru schimbarea sau neschimbarea datei alegerilor prezidențiale.

Asta este, de fapt, bătaia de joc cu privire la atitudinea pe care o ai față de electorat, să umbli după rezultat. Știți cum sunt elevii ăia care nu prea știu cum să facă demonstrația unei probleme, dar știu pe dinafară rezultatul, încearcă să scrie pe tablă chestiuni incoerente, urmând să ajungă spre rezultat fără să aibă o consecință logică în cele scrise. Cam asta este atitudinea celor de la PSD acum”, a mai precizat deputatul USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)