Ce spune Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis”
Sursa foto: Instagram - @biancadragusanu18

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cel mai cunoscute și râvnite cupluri din showbiz-ul românesc. Fericirea nu a durat prea mult, întrucât cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Nu de mult, fosta asistentă de televiziune a spus adevărul despre despărțirea de cel care până acum ceva timp i-a fost alături.

În prezent, Bianca Drăgușanu susține că s-a despărțit pentru totdeauna de ceea ce a ținut de fostul său partener de viață.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit adevărul despre despărțirea de Gabi Bădălău

Când a fost întrebată dacă Gabi Bădălău ar mai avea vreo șansă în viața ei, Bianca Drăgușanu a spus: „Nu. Nu vreau să discut despre acest subiect. Cred că este un capitol pe care l-am închis. Din respect pentru relația pe care am avut-o, chiar nu mă interesează să dezvolt acest subiect”, potrivit VIVA.

La petrecerea VIVA! 25, fosta asistentă de televiziune a purtat o rochie bej cu pietre.

„Este cusută manual. Când au mai căzut pietrele, le-a pus la loc, le-a cusut cu mâna. Cred că a făcut o alegere bună”, a mai spus ea.

Mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a primit după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău

După ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, vedeta a publicat o postare, iar în secțiunea de comentarii a fost întrebată de un admirator, dacă, deși nu are o Skoda Octavia, ci un Duster, ar avea șanse să se încadreze în standardele ei.

„Nu pot și mi-ar fi greu! Și nu vreau să te mint că m-aș putea îndrăgosti de un bărbat cu Skoda Octavia, că înseamnă că ceva nu merge acolo, dacă nu conduce o mașină mai șmecheră decât a mea. Dacă el la 40 de ani nu are casă, nu are mașină, nu are afacere, nu are ceva construit, păi înseamnă că nu ai minte în cap”, a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp.

„Eu nu am nicio problemă, mașina e mișto, doar că nu e pentru mine. Eu sunt o femeie înaltă și am nevoie de spațiu. Am bagaje, am copil, am cățel, am nepot, am soră, car tot timpul. Mșina chiar e mișto. Eu vreau să îi fac mamei mele cadou de ziua ei, o Skoda Octavia. Nu sunt mocangistă, adică am bani să o cumpăr. Nu am o problemă, dar nu e genul meu de mașină”, a adăugat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)