Sora mai mică a lui Radu Drăguşin face senzație pe TikTok. Ce mesaj viral le-a transmis Meira fotbaliștilor belgieni, înaintea meciului cu România (VIDEO)

Sora mai mică a lui Radu Drăguşin face senzație pe TikTok. Ce mesaj viral le-a transmis Meira fotbaliștilor belgieni, înaintea meciului cu România (VIDEO)
Sursa foto: Instagram / @meiradragusin

Sora mai mică a fotbalistului Radu Drăguşin, Meira Drăguşin, este vedetă pe TikTok și a făcut senzație cu un clip pe care l-a publicat, de curând.

Ce mesaj le-a transmis Meira Drăguşin fotbaliștilor belgieni înaintea meciului cu România

Tânăra le-a transmis un mesaj viral fotbaliștilor belgieni înaintea meciului cu România, din Grupa E de la EURO 2024.

Meira s-a filmat în timp ce conducea şi fredona versurile unei melodii despre echipa națională. Clipul a strâns peste 33.900 de aprecieri.

Avem stâlp în apărare, Drăguşin, Drăguşin! Fundaş de mare valoare, Drăguşin, Drăguşin„, a cântat Meira.

Ea i-a şi avertizat pe jucătorii din ofensiva Belgiei. „De Bruyne, Lukaku, Doku, pregătiţi-vă că nu aveţi loc„, a scris tânăra.

Ea are peste 11.400 de urmăritori pe contul de TikTok.

@meira_weddingplanner Ministerul Apararii Natuonale 🇹🇩🐉 #fy #foryou #fyp #viral #euro #dragusin #foryoupage ♬ Emilian România euro 2024 – EMILIAN

Cu ce se ocupa sora mai mică a lui Drăgușin

Meira are o afacere, iar fratele ei îi este cel mai fidel client. Ea şi-a deschis florărie online și este și wedding planner.

„Fratele meu mă ruga să-i fac buchete pentru iubită. În fiecare lună îi fac un buchet de flori pentru iubita lui„, a povestit Meira Drăguşin, anul trecut, conform site-ului as.ro.

Radu Drăgușin a băgat spaima în echipele internaționale. Jurnaliştii belgieni se tem de românul nostru. L-au supranumit „patronul din apărare” pe jucătorul lui Tottenham, care a fost imperial în partida cu ucrainenii.

Radu Drăguşin are 22 de ani și o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro. Este chiar suma plătită de Tottenham în momentul transferului de la Genoa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`