Zgonea: PSD se îndreaptă cu ochii închiși către o prăpastie. Am obligația de a bloca moartea partidului sub povara problemelor unor lideri (VIDEO)

Zgonea: PSD se îndreaptă cu ochii închiși către o prăpastie. Am obligația de a bloca moartea partidului sub povara problemelor unor lideri (VIDEO)

PSD se îndreaptă cu pași repezi și cu ochii închiși către o prăpastie, a declarat Valeriu Zgonea, precizând că este obligat să spună lucrurilor pe nume și să încerce să opreacă înaintarea partidului spre această prăpastie. Declarația a fost dată înainte de întrunirea Biroului Permanent Naţional, în condițiile în care Zgonea este singurul lider PSD care dorește ca Liviu Dragnea să renunțe la șefia partidului, urmare a condamnării sale în Dosarul Referendumului.

”Nu plec și nu fug atunci când lucrurile nu-mi convin. Cred că la conducerea PSD trebuie să fie oameni decenți, responsabili și corecți. Mi-am afirmat cu tărie principiile și valorile atât în interiorul partidului, cât și public.

PSD se îndreaptă cu pași repezi și cu ochii închiși către o prăpastie, iar datoria mea este să spun lucrurilor pe nume. Funcția pe care mi-au dat-o colegii mei mă obligă să blochez moartea partidului sub povara problemelor unor lideri.

Nimeni nu mă poate obliga să nu mai am acest crez. Nu eu am venit și nu eu m-am ales singur în funcție de președinte executiv al PSD și de președinte al Camerei Deputaților.

Principiile și valorile mele au corespuns atunci cu principiile și valorile partidului”, a declarat Valeriu Zgonea.

Zgonea: PSD se îndreaptă cu ochii închiși către o prăpastie

#DIRECT_ONE_c2k6xd#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:30 - Mircea Fechet: Verificăm constant debitul Dunării și zonele în care riscul de inundații este crescut. Vom verifica 1.200 de km de diguri
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)