Detectiv paranormal sau plimbător de urs marsupial: Tasmania își ademenește turiștii cu locuri de muncă sezoniere neobișnuite

Detectiv paranormal sau plimbător de urs marsupial: Tasmania își ademenește turiștii cu locuri de muncă sezoniere neobișnuite

Tasmania a lansat o inițiativă de „locuri de muncă ciudate” pentru a stimula turismul în lunile sale de iarnă. Statul insular australian le oferă oamenilor posibilitatea de a schimba „peisajul” obișnuit al locurilor de muncă cu cele temporare neobișnuite, în extrasezon. Detectiv paranormal, plimbător de urs marsupial (wombat) și observator de stele se numără printre cele 10 locuri de muncă anunțate.

Ministerul Turismului va plăti toate cheltuielile de transport și cazare

Chiar dacă locurile de muncă sunt neplătite, candidații aleși vor avea toate cheltuielile – inclusiv călătoria, mâncarea și hotelurile – plătite de comisia de turism din Tasmania.

Rolul de detectiv paranormal este voluntar și doar pentru o zi, a spus Tourism Tasmania.
Este recomandat celor interesați de „istorie și mister” și implică reluarea activității paranormale folosind „cel mai nou echipament de vânătoare de fantome” la Willow Court, unul dintre cele mai vechi aziluri din Australia.

Un alt rol este cel de „organizator de stridii”, care presupune sortarea, curățarea și clasificarea stridiilor proaspăt recoltate din Great Oyster Bay. Important este că vor exista și oportunități de a „testa” stridiile – deși, potrivit Tourism Tasmania, acest lucru este „exclusiv pentru controlul calității”.

Pasionații de trenuri sunt invitați să aplice pentru rolul „puffer nut”, un alt loc de muncă de o zi în care solicitantul se va alătura echipajului pe trenul cu abur Lynchford Express, în timp ce acesta se deplasează de-a lungul coastei de vest a Tasmaniei.

De asemenea, sunt căutați și observatorii stelelor interesați să se alăture Societății Astronomice din Tasmania pentru o noapte pentru a observa cerul.

Există, de asemenea, locuri de muncă pentru vânătorii de trufe, „translatorii de vin” și plimbătorii de urși marsupiali „de dimineață”.
Tourism Tasmania spune că 1,25 milioane de oameni au vizitat insula anul trecut – mai mulți decât anul precedent, dar încă puțini față de cei 1,35 milioane de vizitatori din 2019, câți erau înainte de pandemie.

Iarna se desfășoară din mai până în august în Tasmania, unde temperaturile scad de obicei între 3 și 11 C, a spus Tourism Tasmania.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)