Cum a încercat să ceară ajutor o turistă din Grecia care a fost dată dispărută. Ce mesaj a lăsat la hotelul unde era cazată

Cum a încercat să ceară ajutor o turistă din Grecia care a fost dată dispărută. Ce mesaj a lăsat la hotelul unde era cazată
Sursă foto: Pixabay - Pexels

Turista a fost căutată începând de vineri pe insula grecească Sikinos. Înainte să fie dată dispărută, femeia a lăsat un mesaj către conducerea hotelului unde era cazată.

Femeia a trimis un selfie cu mesajul am căzut

Temperaturile extreme din Grecia, de peste 40 de grade Celsius, au dus la moartea a cinci turiști, printre care s-a numărat și prezentatorul britanic de televiziune Michael Mosley, al cărui trup a fost descoperit pe insula Symi, potrivit click.ro.

Femeia este unul dintre cei trei turiști care au fost dați dispăruți în Grecia. Ilias Gavanas, proprietarul pensiunii unde femeia era cazată, a declarat pentru Reuters că ultima dată a contactat-o vineri, în jurul orei 8:30, după ce a văzut că are un apel pierdut de la aceasta la ora 5:50. , când a sunat-o în jurul orei 8:30 după ce a văzut că are un apel pierdut de la aceasta la ora 5:50.

Proprietarul hotelului a declarat că femeia i-a trimis un selfie însoțit de mesajul „Am căzut”. Acesta i-a răspuns în franceză și engleză, cerându-i detalii despre locul unde se află și sfătuindu-o să sune la Numărul european de urgență 112. Ulterior, a alertat poliția și autoritățile municipale.

Temperaturile au depășit 40 de grade Celsius în Grecia la începutul lunii

Drumețiile sunt foarte populare în rândul turiștilor care vizitează insula Sikinos, o insulă în mare parte aridă și cu puțini locuitori, situată în Marea Egee. Îi avertizăm să nu iasă pe caniculă, să ne informeze mereu unde se află, să nu rătăcească singuri”, a spus el. „Erau 40 de grade”. Ministerul Turismului a spus că „rămâne vigilent şi colaborează cu alte ministere pentru a asigura buna informare a turiştilor”.

O altă turistă franceză a fost declarată dispărută în Sikinos, iar autoritățile suspectează că cele două femei au plecat împreună într-o drumeție, deși erau cazate în hoteluri diferite, conform declarațiilor poliției. În plus, un american dispărut pe 11 iunie este în căutare pe insula Amorgos.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`