Un cunoscut cântăreț britanic a fost huiduit la concertul pe care l-a susținut în Germania, după ce a prezentat un mesaj de susținere pentru Ucraina

Un cunoscut cântăreț britanic a fost huiduit la concertul pe care l-a susținut în Germania, după ce a prezentat un mesaj de susținere pentru Ucraina
sursă foto: Facebook

Cântărețul de rock din Marea Britanie Rod Steward a fost huiduit pe scenă, în timpul unui concert pe care l-a susținut vineri la Quarterback Immobilien Arena din Leipzig, Germania.

Publicul l-a huiduit după un moment de susținere a Ucrainei

Rockerul Rod Steward în vârstă de 79 de ani este un susținător al Ucrainei, vorbind mereu deschis despre sprijinul său pentru țara aflată în război cu Rusia. Acesta a ajutat o familie de șapte refugiați ucraineni să se mute într-o locuință pe care a închiriat-o și unde tot el plătește facturile, potrivit AGERPRES.

Artistul din Marea Britanie a inclus momentul de susținere a Ucrainei în hitul său „Rhythm Of My Heart” pe care l-a descris drept un cântec de război. Înainte de a interpreta piesa în cadrul concertului de la Leipzig, a fost prezentată pe un proiector din spatele său o imagine cu steagul ucrainean și imaginea președintelui Zelensky. În acel moment, publicul a început să îl huiduie și să fluiere pentru a-și arăta nemulțumirea.

„Am susţinut poporul ucrainean de-a lungul acestui război. Am aranjat ca membrii familiei mele să poată trimite ajutoare în această ţară, am închiriat o locuinţă în Regatul Unit pentru o familie de ucraineni şi am angajat doi ucraineni ca parte a echipei mele de turneu”, a declarat starul britanic pentru agenţia Press Association.

„Aşa că da, îl susţin pe Zelenski, susţin poporul ucrainean şi voi continua să fac acest lucru (…) Putin trebuie oprit. Mă simt foarte bine să cânt pentru publicul german, cu care împărtăşesc unele amintiri speciale şi abia aştept să urc pe scenă din nou, în cadrul concertelor pe care le mai am în Germania”, a mai susţinut el.

Solistul este un susținător al Ucrainei

Rod Steward a organizat împreună cu familia sa transportul unor camioane pline cu ajutoare până la granița Ucrainei. Aceleași camioane au fost folosite pentru a transporta un grup de refugiați ucraineni la Berlin.

Solistul va mai concerta în Germania pe 20 iunie în Hamburg, la Barclays Arena, pe 25 iunie în Koln, la Lanxess Arena şi la Munchen pe 28 iunie, la Olympiahalle.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`