O femeie a murit după ce și-a făcut o operație estetică. Medicul chirurg era chiar soțul ei

O femeie a murit după ce și-a făcut o operație estetică. Medicul chirurg era chiar soțul ei
Sursa foto: Freepik

Un chirurg din Florida este acuzat de moartea soției sale, care a intrat în stop cardiac în timp ce el îi efectua mai multe proceduri cosmetice. Bărbatul ar fi refuzat să sune la 911 timp de aproape 20 de minute, în timp ce soția lui murise pe masa de operație, scrie New York Post.

Este vorba despre Benjamin Jacob Brown, în vârstă de 41 de ani. Bărbatul s-a predat, luni, 17 iunie, autorităților după ce un mandat semnat vineri de un judecător l-a acuzat de omucidere de gradul doi.

Medicul chirurg, acuzat de neglijență culpabilă pentru moartea soției sale

Jacob Brown este acuzat de omor prin neglijență culpabilă pentru moartea soției sale, Hillary Ellington Brown, în vârstă de 33 de ani, în noiembrie 2023, informează Biroul șerifului din comitatul Santa Rosa.

Autoritățile au mai declarat că primii respondenți au fost chemați la Restore Plastic Surgery din Gulf Breeze, Florida, pentru o urgență medicală și au găsit-o pe Hillary suferind un stop cardiac.

Hillary Brown era mamă a trei copii. Ea a fost transportată de urgență la un spital local pentru îngrijiri medicale, fiind conectată la aparate pentru o săptămână înainte de a muri, mai scrie sursa citată.

Forțele de ordine au început apoi o „investigație extinsă în colaborare cu biroul medicului legist al Districtului Unu și cu biroul procurorului general”, ceea ce le-a permis detectivilor să solicite un mandat de arestare pentru Benjamin.

Un ordin de restricție de urgență pentru licența medicală a chirurgului plastician, înaintat de Departamentul de Sănătate din Florida în luna mai, a adus mai multă lumină asupra circumstanțelor în care a survenit moartea soției sale.

În document se arată că soția lui era programată să fie supusă la „plicație musculară miniaturală/revizuirea cicatricilor abdominale, liposucție bilaterală a brațelor, injecții labiale și proceduri de ajustare a urechilor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)