Incendiu la o rafinărie de petrol după un atac cu drone în Rostov. Nu au fost raportate victime

Incendiu la o rafinărie de petrol după un atac cu drone în Rostov. Nu au fost raportate victime
Sursă foto: captură YT

Un incendiu a izbucnit la o rafinărie de petrol în urma unui atac nocturn cu drone în orașul Azov, în regiunea Rostov unde se află cartierul general militar al operațiunii ruse în Ucraina, informează AFP, potrivit Agerpres.

Mai multe rezervoare de petrol au luat foc

„Rezervoare de petrol au luat foc la Azov în urma unui atac cu drone”, a transmis pe Telegram Vasili Golubev, guvernatorul regiunii Rostov din sudul Rusiei.

„Potrivit primelor informaţii, nu sunt victime”, a adăugat el.

Pentru lichidarea incendiului, la fața locului s-au deplasat 208 pompieri, 39 de vehicule și un tren de pompieri care transporta diverse echipamente.

Ucraina, care se confruntă cu ofensiva rusă de peste doi ani, ripostează în mod regulat atacând regiuni ruse şi vizând în special situri energetice.

Kievul a promis că va aduce luptele pe teritoriul rus ca represalii la numeroasele bombardamente ale Rusiei pe teritoriul ucrainean.

Nu de mult, președintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia va înceta focul și va intra în discuții de pace dacă Ucraina va renunța la ambițiile NATO și și-ar retrage forțele din regiunile Donețk, Lugansk, Herson și Zaporizhzhia din estul și sudul Ucrainei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`