Mihaela Borcea, de tânără în afaceri: „Prima a fost cu butelii. A fost destul de greu, mai ales că atunci era un domeniu exclusiv pentru bărbați”

Mihaela Borcea, de tânără în afaceri: „Prima a fost cu butelii. A fost destul de greu, mai ales că atunci era un domeniu exclusiv pentru bărbați”
Mihaela Borcea. Sursă foto: Captură Video - Xtra Night Show / YouTube

Mihaela Borcea muncește de la 16 ani și a intrat de tânără în afaceri. Fosta soție a lui Cristi Borcea a vorbit despre cât de dificil i-a fost să intre într-un domeniu care, la acel moment, era exclusiv pentru bărbați.

Mihaela Borcea: Dezamăgirile, oportunități de dezvoltare

Într-un interviu pentru VIVA!, aceasta a susținut că dezamăgirile au ajutat-o să progreseze și să se dezvolte: „În ceea ce privește dezamăgirile, pot spune că am învățat lecții importante din momentele dificile și am devenit mai puternică în urma acestor încercări. Poate că unele proiecte nu au avut rezultatele dorite, dar am privit fiecare obstacol ca pe o oportunitate de creștere și învățare. De asemenea, dezamăgirile interpersonale m-au învățat să discern mult mai bine relațiile și să investesc în conexiuni autentice și de încredere. În ansamblu, fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, a contribuit la formarea mea ca individ și la evoluția parcursului meu de viață .

Mihaela Borcea a susținut apoi că a avut curajul de a se implica în mai multe afaceri, în ciuda faptului că domeniile erau total diferite.

Mihaela Borcea: Prima afacere a fost cu butelii

„Prima afacere este cea în domeniul gazelor lichefiate, butelii; ceva destul de greu pentru o femeie, mai ales că în acea perioadă era o afacere exclusiv pentru bărbați. Mi-a fost foarte greu să pătrund în această lume, dar spiritul meu antreprenorial m-a ajutat și de această dată. Afacerea aceasta funcționează în continuare, dar la un nivel mult mai dezvoltat”, a povestit Mihaela Borcea.

Aceasta a mai afirmat că e foarte implicată în afaceri, dar e și dedicată copiilor: „Îmi place ceea ce fac, iar pe copii îi iubesc nespus”.

Întrebată dacă a vrut vreodată să plece din România, Mihaela Borcea a răspuns: „Nu aș putea renunța la țara mea, la România, cu toate că am avut această posibilitate de foarte multe ori. Ador folclorul și tradițiile românești prea mult ca să mă rup de acestea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`