Un oficial al Pentagonului a vorbit despre o întâlnire cu un OZN cât jumătate dintr-un teren de fotbal și „strălucitor”

Un oficial al Pentagonului a vorbit despre o întâlnire cu un OZN cât jumătate dintr-un teren de fotbal  și „strălucitor”
Foto: Pixabey

Trei martori, printre care un inginer de la Pentagon, au relatat că au captat dovezi electronice ale prezenței unui OZN cât jumătate dintr-un teren de fotbal, care emitea o lumină albastru „indigo” extraordinar de intensă, potrivit Daily Mail.

Posibil să fie prima dovadă fizică reală a unei nave zburătoare

Obiectul, au spus ei, a zburat silențios deasupra unui vechi drum forestier din sud-vestul Ontario, Canada, pe 28 august 2013, în apropierea locului în care cei trei campaseră în cadrul unei expediții de vânătoare.

DailyMail.com a discutat cu primii anchetatori ai incidentului, care au împărtășit date electronice captate în urma încercării contractorului de a filma obiectul; acestea arătând pulsații de „zgomot alb” care se repetă în bucle de o secundă concomitent cu cele ale luminii emise de OZN-ul însuși.

„Datele captate despre eveniment”, a relatat martorul, „e posibil să fie prima dovadă fizică reală nu doar a unei nave zburătoare, ci și a faptului că zboară în virtutea unui sistem rotativ de propulsie electromagnetică incredibil de complex și […] puternic”.

Cazul a fost investigat de același expert în nanotehnologie a cărui analiză a unei observări în masă de OZN-uri, în 2007 în Texas, a devenit elementul central pe care care s-a bazat serialul produs de Steven Spielberg „Encounters” pentru Netflix .

Urmăriți B1TV.ro și pe
`