Alertă la Berlin, înainte de meciul EURO 2024. Un fanzone a fost evacuat de urgență

Alertă la Berlin, înainte de meciul EURO 2024. Un fanzone a fost evacuat de urgență
Sursa foto: X/ Polizei Berlin

A fost alertă în Berlin, înainte de începerea meciului de la EURO 2024, dintre Germania și Scoția, iar un fanzone a fost evacuat de urgență.

Incident înainte de meci

O zonă pentru fani a fost evacuată, temporar, la Berlin, după ce a fost gpsit un rucsac suspect, înainte de începerea meciului dintre Germania și Scoția, conform știrileprotv.

Polițiștii au trimis o echipă de geniști, la fața locului. Rucsacul a fost găsit la intrarea în fanzone, ceea ce a făcut ca toată acea parte să fie evacuată și polițiștii au izolat o zonă de circa 200 de metri lățime. Cele trei intrări au fost închise și a mai rămas una singura deschisă.

După acest incident, un suspect a fost arestat.

Poliția din Berlin a transmis pe rețelele de socializare că a fost găsit un „obiect suspect” la intrarea în fanzone.

Înainte de începerea meciului a fost desfășurată o amplă operațiune de securitate. Pe toată durata meciului, polițiștii înarmați vor monitoriza amenințările huliganilor și posibilele atacuri.

Celebrități politice și sportive asistă la meci

Germania va juca cu Scoția pe Allianz Arena din Munchen. La meci vor asista și câteva persoane din lumea sportivă și politică, precum președintele german Frank-Walter Steinmeier, primul ministru scoțian John Swinney și premierul ungar Viktor Orbán.

La Berlin, vor avea loc șase meciuri, chiar și finala EURO 2024.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`