Rareș Bogdan: „Vom merge cu generalul Nicolae Ciucă. Suntem îndreptățiți să credem că președintele României va fi unul de dreapta, cum a fost în ultimii 20 de ani. ”

Rareș Bogdan: „Vom merge cu generalul Nicolae Ciucă. Suntem îndreptățiți să credem că președintele României va fi unul de dreapta, cum a fost în ultimii 20 de ani. ”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat că reprezentanţii liberali se vor reuni, vineri, la Poiana Braşov, pentru a analiza rezultatul alegerilor din 9 iunie. El a mai subliniat că, că în următoarele două săptămâni, PNL va decide asupra candidatului la preşedinţie, iar acesta va fi liderul partidului Nicolae Ciucă.

PNL se pregătește de negocieri cu REPER, USR, Forța Dreptei și PMP

„Dacă luam sub 20% la aceste alegeri sigur că ne mai gândeam ce să facem. Dar luând 30%, iar la primării peste 35%, vă dați seama că suntem îndreptățiți să avem candidat.

Avem o bază electorală absolut grozavă, 2,5 milioane de votanți, este o cifră pe care am avut-o și în urmă cu 5 ani la alegerile europarlamentare, în București avem doi primari meritorii, avem primari excepționali în Transilvania, sudul României, președinți de Consilii Județene, inclusiv acolo unde am pierdut alegeri la președinția Consilului Județean, avem o bază electorală puternică.

Vom merge cu generalul Nicolae Ciucă președintele partidului candidat la președinția României și sigur, așteptăm să vedem ce se întâmplă în zona dreptei românești: REPER, USR, Forța Dreptei, PMP și în cazul în care aceștia consideră că generalul Ciucă reprezintă opțiunea cea mai bună pentru președinția României vom purta discuții cu ei.

Încă nu am avut aceste discuții, nu avem un calendar. Dar, este absolut firesc, dat fiind și votul masiv de dreapta dat în București, să avem speranțe și să fim îndreptățiți să credem că președintele României va fi unul de dreapta, cum a fost în ultimii 20 de ani. ”, a declarat Rareș Bogdan la News Alert, pentru B1TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`