Radu Banciu: Faptul că Predoiu va candida e o insultă la adresa electoratului. Niciodată un partid nu s-a umplut mai mult de penibil decât a făcut-o PNL în această campanie, care nici nu a debutat (VIDEO)

Radu Banciu: Faptul că Predoiu va candida e o insultă la adresa electoratului. Niciodată un partid nu s-a umplut mai mult de penibil decât a făcut-o PNL în această campanie, care nici nu a debutat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, despre desemnarea lui Cătălin Predoiu drept candidat al PNL pentru Primăria Capitalei.

”În această seară, candidatul PNL la Primăra Generală a Capitalei este tot Cătălin Predoiu, însă astăzi a fost validat de Biroul oficial al PNL și devine, oficial, al patrulea candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei. Cu această ocazie, sigur că era nevoie de un discurs sforăitor pe care evident că liberalii l-au ținut.

Doamna Gorghiu a subliniat că Predoiu are susținerea tuturor părților din partid, fără a exista voci în dezacord. La fel cum s-a întâmplat cu toți ceilalți candidați, numai că, până la urmă, strânsă cu ușa, doamna Gorghiu a fost nevoită să recunoască faptul că era un haos total.

”În 2014 am dat dovadă că suntem un partid viu, fără ascunzișuri”, a susținut Predoiu. A mai fost unul viu să știți. Nu știu dacă e termenul potrivit. Foarte viu era și Victor Ponta, în contradicție cu adormitul de Klaus Iohannis. Faptul că era viu Ponta nu i-a servit la nimic. Poți să pierzi și viu fiind. Poți să fii și argint viu. Vanghelie era argint viu și nu i-a servit foarte mult în viață. Are multe probleme penale.

Dacă ați fi fost vreun cărturar, vreun iluminat, vreun individ ieșit din comun, vă susținea PNL din prima. Vă reamintesc că toți au fost mai buni decât dumneavoastră, și Bușoi și Orban și Munteanu.

Faptul că veți candida este o insultă la adresa electoratului, domnul Predoiu. Este o rușine la adresa PNL și va fi un megaeșec pentru dumneavoastră. Niciodată un partid nu a fost mai ridicol și nu s-a umplut mai mult de penibil decât ați făcut-o dumneavoastră cu PNL în această campanie, care practic nici nu a debutat pentru că nu s-a ajuns încă la termenul limită de depunere a candidaturilor.

Deci chiar înainte de campania propriu-zisă, PNL și-a făcut harakiri de mai multe ori or nu cred că sunteți atât de stupizi. Probabil că sunteți fierți pe dinăuntru după cum au apărut azi în conferința de presă copreședinții Gorghiu și Blaga.

Deci vă dați seama de nenorocirea asta. Sigur că vor mai fi și altele. Oameni o să uite repede – ăsta e avantajul, dar ați comis atât de multe erori, încât plecați de la zero”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Faptul că Predoiu va candida e o insultă la adresa electoratului

#DIRECT_ONE_p8lkgg#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`