Membrii Coldplay, „extrem de afectați” după ce manelistul Babasha a fost huiduit la concertul lor. Regizorul Tudor Giurgiu: Chris Martin era vizibil cătrănit (VIDEO)

Membrii Coldplay, „extrem de afectați” după ce manelistul Babasha a fost huiduit la concertul lor. Regizorul Tudor Giurgiu: Chris Martin era vizibil cătrănit (VIDEO)
Foto: Hepta - Abaca Press / Abaca Press

Membrii Coldplay, inclusiv solistul Chris Martin, au fost afectați de faptul că invitatul lor special, manelistul Babasha, a fost huiduit la concertul lor de miercuri, din Capitală. Teoretic, conform planurilor inițiale, un moment similar ar trebui să aibă loc și la concertul lor de joi. Practic, după huiduielile primite, nu se știe ce se va mai întâmpla.

Membrii Coldplay, supărați că Babasha a fost huiduit

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a explicat unul dintre oamenii din echipa de organizare, sub condiția anonimatului, pentru HotNews.

Faptul că solistul a fost afectat s-a văzut chiar de pe scenă, imediat după momentul stânjenitor, căci n-a mai dialogat la fel de mult cu publicul. După spectacol, ajunși la hotel, trupa, echipa și mai mulți artiști români invitați au dezbătut și au încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat. Prezent a fost și Babasha.

„Am fost acolo, dar nu am vorbit cu Chris Martin. Însă l-am văzut vizibil cătrănit. Sigur, era și obosit, era un mix, dar era cătrănit”, a spus regizorul Tudor Giurgiu, unul dintre cei prezenți și la concert și la întâlnirea de la hotel, potrivit HotNews.

„Mi s-a părut hiper exagerat ce s-a întâmplat. Una e să nu-ți placă muzica, chiar să fluieri, OK. Altceva e să strigi: ”Dă-te jos, ți…”, cum mi s-a povestit că s-a strigat, chiar de lângă scenă”, a mai spus regizorul.

Și alte persoane aflate în public au relatat că unii i-au strigat manelistului fraze rasiste și i-au spus să coboare de pe scenă.

Ce a urmărit Coldplay cu momentul Babasha

O altă informație dinspre organizatorii români, obținută de HotNews, e aceea că „Chris Martin a fost informat înainte de concert că există riscul unei reacții ostile, dar a rămas ferm, spunând că, pentru Coldplay, turneu semnifică exact asta: sprijinul pentru minorități, pentru cei fără de putere”.

Coldplay și-a propus ca în acest turneu să promoveze toleranța, protejarea comunităților defavorizate și a planetei. O parte a încasărilor din bilete merg în favoarea minorităților care au nevoie de sprijin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)