Reacția manelistului Babasha, după ce a fost huiduit la Coldplay: ”Așa ceva este o dată în viață / Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

Reacția manelistului Babasha, după ce a fost huiduit la Coldplay: ”Așa ceva este o dată în viață / Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”
Sursa foto: Babasha / Youtube

Manelistul Babasha a reacționat în urma huiduielilor de pe Arena Națională , de la concertul Coldplay, unde a fost invitat să cânte. Într-un mesaj transmis pe Tik Tok, Babasha spune că ”manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului”.

Reacția manelistului Babasha

El a mai precizat că a ajuns să cânte în timpul concertului de miercuri seara după ce trupa Coldplay a vrut să facă un moment cu un artist român:

”Nu sunt în măsură să port discuții tocmai fiind în centrul atenției acum, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie. Dar ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor (…) iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate”.

Manelistul a mai spus că a avut chiar și o probă de sunet înainte și că a fost apreciat de Chris Martin:

“Pentru că vorbim de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este o dată în viață. Pentru cunoștința voastră am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine (…) M-așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău (…) Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncesc, zi și noapte pentru un vis. Indiferent că cânt manele, pentru cine nu înțelege treaba asta maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine (…) pentru că uitați străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a transmis Babasha pe Tik Tok.

Cântărețul de muzică de petrecere Babasha a fost invitatul trupei Coldplay la concertul pe care trupa britanică l-a susținut, miercuri, în București, pe Arena Națională. Invitat la concert, Vlad Babasha a cântat alături de unii dintre cei mai râvniți artiști ai lumii.

Artistul român a apărut pe scenă invitat chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay

Chris Martin care a spus „sper să depășim unele bariere în această seară”.Când a urcat lângă Chris Martin pe scenă a fost afișat mesajul „If you want love, be love. If you want peace, be peace”.

Barierele nu au fost însă depășite iar momentul nu a stârnit o reacție bună din partea publicului. În timp ce artistul originar din Bacău interpreta piesa „Păi Naa” – care, pe contul de YouTube al acestuia, a fost vizualizată deja de peste 6.714.000 de ori – publicul a început să exclame și să huiduie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă
19:45 - Mircea Geoană: Pentru asta m-am întors în politică, pentru a aduce o schimbare adevărată în țara mea și în țara noastră