Medicul cu care PSD a recâștigat Bistrița, dovada că pariul pus de Marcel Ciolacu pe investițiile în sănătate funcționează

Medicul cu care PSD a recâștigat Bistrița, dovada că pariul pus de Marcel Ciolacu pe investițiile în sănătate funcționează
Sursa foto: Gabriel Lazany / Facebook

Partidul Social Democrat a reușit să câștige, din nou, primăria municipiului Bistrița, consolidându-și astfel poziția de forță politică dominantă în regiune. Gabriel Lazany a reușit să îl învingă pe actualul primar liberal, Ioan Turc, și va fi noul primar din orașul Bistrița. Rezultatele alegerilor au arătat clar încrederea și susținerea continuă a cetățenilor pentru PSD și programul său de dezvoltare locală, printr-o viziune proaspătă și ambițioasă pentru viitorul comunității.

Am spus că va fi o bătălie strânsă și că fiecare vot contează. (…) A fost o mobilizare masivă din toate punctele de vedere, cetățenii și-au dorit schimbarea și iată că, în curând, vom prelua mandatul de primar și ne vom apuca de treabă, așa cum am spus. Vreau să facem politica cetățeanului, singura politică ce va exista în Primăria Bistrița”, a spus Gabriel Lazany.

Victoria PSD la Bistrița reflectă o dorință a locuitorilor pentru continuitate și stabilitate, aliniată cu cea județeană, unde social-democratul Radu Moldovan conduce Consiliul Județean încă din 2012 și a câștigat și aceste alegeri cu peste 54% din voturi. Longevitatea în funcție a administrației PSD sub Moldovan a demonstrat, de-a lungul anilor, o capacitate de guvernare eficientă, cu proiecte și inițiative care au contribuit la îmbunătățirea calității vieții în municipiu. Realizările administrației au fost bine primite de cetățeni, asigurându-le votul și pentru acest nou mandat.

Cine este noul primar al Bistriței

Gabriel Lazany nu este un nume nou în administrația locală. Gabriel Lazany, de profesie economist, o mare parte din imaginea sa fiind consolidată pe buna gospodărire a Spitalului Clinic de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cu o carieră vastă în management și administrație, el a demonstrat constant competență și dedicare în diverse funcții publice. Până la alegerea sa în calitate de primar, Lazany a avut o carieră marcată de succes în domeniul medical de 24 de ani, fiind directorul Spitalului Județean de Urgență Bistrița începând cu 2017. Aici, el a fost recunoscut pentru capacitatea sa de a implementa reforme și a îmbunătăți serviciile medicale, lucru care i-a adus respectul și încrederea comunității locale.

În calitate de primar, Gabriel Lazany și-a propus să transforme Bistrița într-un oraș modern și atractiv. Deși agenda social-democratului Gabriel Lazany este ambițioasă, el se confruntă cu numeroase provocări. De la gestionarea bugetului municipal și până la adaptarea la nevoile schimbătoare ale comunității, noul primar are multe de realizat. Cu toate acestea, experiența sa în leadership și management îi oferă un avantaj considerabil în abordarea acestor provocări.

Gabriel Lazany aduce un suflu nou în administrația Bistriței, cu promisiunea unei dezvoltări sustenabile și a unei implicări active a cetățenilor. Cu un program bine definit și o echipă dedicată, el are potențialul de a transforma Bistrița într-un oraș modern și prosper.

Material susținut de PSD

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)