Nicuşor Dan, îndemn către susținătorii PNL să i se alăture: Nu putem lăsa Bucureştiul pe mâna PSD

Nicuşor Dan, îndemn către susținătorii PNL să i se alăture: Nu putem lăsa Bucureştiul pe mâna PSD
Foto: academiacatavencu.info

Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a avut un mesaj pe rețelele de socializare prin care afirmă că înțelege dezamăgirea susținătorilor celor de la PNL și îi invită să i se alăture pentru a nu lăsa orașul pe mâna celor de la PSD.

"Înţeleg dezamăgirea pe care o simt zilele acestea cei care susţin PNL. Ştiu că mulţi dintre ei se gândesc să nu mai voteze, nu mai sunt interesaţi de această campanie şi de Primărie. Înainte să renunţaţi la votul vostru, susţinători ai PNL, vă îndemn să cunoaşteţi oferta USB", a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Acesta îi invită pe cei care susțin Partidul Național Liberal să consulte programul său pentru București și să se implice împreună cu el într-o campanie curată.

"Veniţi pe pagina mea de Facebook să discutăm despre Bucureşti, să dezbatem, să ne contrazicem, să găsim soluţii împreună. Eu am nevoie de voi. Bucureştiul are nevoie de voi. Nu putem lăsa oraşul nostru pe mâna PSD. Putem salva Bucureştiul împreună. Daţi acest mesaj şi altor susţinători PNL" a mai scris liderul PNL pe Facebook.

Acest mesaj din partea lui Nicușor Dan vine ca urmare a deciziei PNL de a-i retrage candidatura lui Marian Munteanu și de a-l desemna pe Cătălin Predoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`