Ponta: Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu… O să mai încerce până se termină filmul!

Ponta: Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul!

PNL arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese, a scris pe Facebook Victor Ponta. Fostul premier îi ironizează pe Gorghiu și Blaga în demersul lor de a face o propunere pentru București, comparându-i cu Stan și Bran, care tot încearcă să urce pe scări un pian și nu reușesc.

Deci situația deja este exact ca în filmulețul celebru – Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu… O să mai încerce până se termină filmul!

După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese!”, a scris Ponta pe Facebook.

În opinia acestuia, urmare a bâlbâielilor din PNL, bătălia pentru Primăria Capitalei se va rezuma acum doar la confruntarea dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan, iar candidatul PSD chiar are șanse să câștige.

Acum măcar e destul de clar – bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală , după 2012!

Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!”, a mai scris Victor Ponta.

Ponta: PNL arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese

Urmăriți B1TV.ro și pe
`