Incendiu în cea mai mare piață de weekend din Thailanda. Aproximativ 1.000 de animale au murit

Incendiu în cea mai mare piață de weekend din Thailanda. Aproximativ 1.000 de animale au murit
Sursa foto: Captură video - YouTube

Un incendiu puternic a izbucnit în cea mai mare piață de weekend din Thailanda, piața în aer liber Chatuchak din Bangkok. Aproape 100 de magazine au fost afectate, iar aproximativ 1.000 de animale au murit.

Aproximativ 1.000 de animale au murit în urma unui incendiu din cea mai mare piață de weekend din Thailanda

Incendiu a afectat majoritatea magazinelor din zona pentru animale de companie, care se întinde pe o suprafață de 1.400 de metri pătrați. Păsări, câini, pisici și șerpi au murit în timpul incendiului, informează BBC.

Autoritățile au declarat că flăcările au pornit de la un scurtcircuit. Nu au fost oameni răniți.

Chatuchak se numără printre cele mai mari locuri de comerț din Asia de Sud-Est. Este și cea mai populară piață de weekend din Thailanda. Administratorii spun că în fiecare weekend vin aproape 200.000 de oameni. Depozitul pentru animale de companie este deschis în fiecare săptămână.

Povestind că a scăpat la limită, o proprietară de magazin pe nume Meecha a declarat pentru publicația de știri online Thaiger că a fost trezită de strigătele animalelor în podul de deasupra magazinului ei.

„Dintr-o dată, un fum gros a umplut aerul, făcând imposibilă respirația”, a povestit Meecha, care a ieșit în siguranță pe o fereastră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`