George Tuță, despre cererea lui Clotilde Armand privind renumărarea voturilor: „Este clar o dorință de a face în continuare circ” (VIDEO)

George Tuță, despre cererea lui Clotilde Armand privind renumărarea voturilor: Este clar o dorință de a face în continuare circ (VIDEO)
Sursa foto: George Cristian Tuță / Facebook

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuță, a respins într-o intervenție pentru B1 TV acuzațiile contracandidatei sale, Clotilde Armand, privind fraudarea alegerilor la Sectorul 1:

George Tuță, despre cererea lui Clotilde Armand privind renumărarea voturilor

“Toate voturile au fost numărate. Reprezentanții tuturor partidelor, inclusiv ai doamnei Armand au fost în secțiile de vot, au semnat procesele verbale. Mai lipsesc 7 procese verbale care nu sunt încărcate pe platforma RO-AEP. Sunt prezente acolo. Oricine care vrea să vadă rezultatul final poate să îl vadă și să îl centralizeze acolo. Aici suntem doar în procesul de predare al voturilor și al proceselor verbale. Este important că noi o să publicăm procesele verbale pe care le-am primit de la reprezentanții noștri în secțiile de vot unde sunt semnăturile tuturor membrilor din Comisia de vot a secțiilor respective”.

Întrebat despre cererea lui Clotilde Armand privind renumărarea voturilor, George Tuță a precizat:

“Nu comentez! Am discutat cu colegii de la BEC. Ei acum își reiau această activitate. În fiecare secție de vot au fost semnate procesele verbale. Au fost recunoscute rezultatele respective pe care le găsim publice. Să vii astăzi când ieri i-ai ținut pe oameni în căldură, fără apă, fără mâncare i-ai abandonat prin secțiile de vot ale școlilor și să spui astăzi că ceri renumărarea este clar o dorință de a face în continuare circ”.

Clotilde Armand a anunțat că a depus cerere de renumărare a voturilor la Sectorul 1, reclamând “tentative de fraudă la mai multe secții de votare”.

Clotilde Armand cere renumărarea voturilor

“Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat”, scris Clotilde Armand pe Facebook.

Aceasta precizează că lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme. De asemenea ar fi fost mai multe probleme cu urna mobilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)