Explozie într-o garsonieră din Sfântu Gheorge: O femeie a suferit arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului

Explozie într-o garsonieră din Sfântu Gheorge: O femeie a suferit arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Pompierii au intervenit, luni seară, după ce s-a produs o explozie într-o garsonieră de la etajul întâi al unui bloc din judeţul Covasna. O femeie de 57 de ani a suferit arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului, iar o alta atac de panică.

25 de persoane s-au autoevacuat

”În jurul orei 22:30, am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei deflagraţii provenită de la o butelie aflată în interiorul unei garsoniere situată la etajul 1/4 al unui bloc de locatari, în localitatea Sfântu Gheorghe.

La locul intervenţiei, s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe cu doua autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălţimi, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD B2 şi o autospecială de primǎ intervenţie şi comandă. În sprijin a ajuns la faţa locului şi un echipaj SAJ cu medic”, a transmis, luni seară, ISU Covasna.

Sursa citată a precizat că, în urma deflagraţiei o femeie de 57 de ani rezintă arsuri de gradul III pe o suprafaţă de 70% a corpului. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare de către echipajul SAJ.

De asemenea, o femeie de 73 de ani a suferit un atac de panică, aceasta a fost asistată de către echipajul medical SMURD, refuzând ulterior transportul la spital.

”Un număr de 25 de persoane s-au autoevacuat la timp din clădire printre care şi un minor. De asemenea, s-a intervenit pentru oprirea alimentării cu gaz a blocului şi se efectuează verificări în acest sens”, a mai transmis sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”