Lidia Vadim, după pierderea alegerilor pentru Primăria Sectorului 5. „Sunt nedormită de 24 de ore dar mai pot”

Lidia Vadim, după pierderea alegerilor pentru Primăria Sectorului 5. „Sunt nedormită de 24 de ore dar mai pot”
Lidia Vadim Tudor. Captură Video: Antena Stars / YouTube

Lidia Vadim, fiica regretatului politician Vadim Tudor, a pierdut cursa pentru Primăria Sectorului 5, unde peste 100.000 de locuitori și-au ales edilul și consilierii locali. În ciuda rezultatului, Lidia rămâne încrezătoare în forțele proprii.

Rezultatele preliminare ale alegerilor

Potrivit primei numărători a voturilor, Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Piedone, a obținut un procent de 38%, urmat de Adrian Vigheciu și Paul Dimitriu, fiecare cu câte 20%. Lidia Vadim a obținut doar 10% din voturi.

„Sunt nedormită de 24 de ore dar mai pot. Deocamdată nu avem rezultatele finale de la alegeri pentru că acum se face numărătoarea paralelă iar după-amiază o să aflăm verdictul final. Sincer mă aștept la orice acum…cum ar fi o răsturnare de situație”, a declarat Lidia Vadim pentru click.

Lidia urmează exemplul tatălui ei

Lidia Vadim, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, și-a dorit să urmeze cariera politică a tatălui său, unul dintre cei mai vocali oameni din politica românească.

„Vreau să ajung ca tata. Eu m-am înscris în partidul AUR, m-am înscris de anul trecut, din luna septembrie. Acum sunt în focuri cu campania electorală”.

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician și publicist român, care a deținut funcțiile de senator și europarlamentar. A fondat Partidul România Mare și a atins apogeul carierei sale politice în anul 2000, când s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidențiale. A murit la 65 de ani, pe 14 septembrie 2015.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`