Starea unei persoane rănite în explozia de la Dedeman s-a agravat și a fost reintubată. Alți doi pacienți în stare gravă, intubați și ei

Starea unei persoane rănite în explozia de la Dedeman s-a agravat și a fost reintubată. Alți doi pacienți în stare gravă, intubați și ei
Explozie în incinta magazinului Dedeman din Botoșani. Inquam Photos / Denis Grosu

Ministerul Sănătății a oferit luni noi detalii despre starea persoanelor rănite în explozia de vineri de la Dedeman Botoșani, context în care a precizat că starea unuia dintre pacienți s-a agravat și acesta a fost reintubat. Potrivit instituției, la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași sunt în stare gravă alți doi pacienți, intubați și ei, transmite G4Media.ro.

Ministerul Sănătății, detalii despre starea persoanelor rănite în explozia de la Dedeman Botoșani

Precizările Ministerului Sănătății despre pacienții internați:

  • Cei 3 pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași: – doi pacienți sunt stabili, cu evoluție favorabilă, iar al treilea a fost reintubat din cauza agravării evoluției, rămânând instabil.
  • Cei 2 pacienti internati la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) sunt în continuare intubați, iar starea lor rămâne gravă, având în vedere afectarea căilor respiratorii.
  • Cei 2 pacienți de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani au stare generală bună, iar evoluția este favorabilă.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`