Ludovic Orban: Scorul de astăzi al PSDNL este scorul obținut de baronii roșii și galbeni, de satrapii și vătafii care conduc primăriile și care au folosit inclusiv pârghii ilegale pentru a maximiza scorul (VIDEO)

Ludovic Orban: Scorul de astăzi al PSDNL este scorul obținut de baronii roșii și galbeni, de satrapii și vătafii care conduc primăriile și care au folosit inclusiv pârghii ilegale pentru a maximiza scorul (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a vorbit despre primele rezultate ale alegerilor de duminică și le-a transmis românilor „să nu își piardă speranța, să aibă încredere în democrație”.

Ludovic Orban, declarații după alegerile de duminică

„Astăzi coaliția de guvernare a obținut un scor la care nu visa, dintr-un singur motiv. Noi nu am avut alegeri pentru Parlamentul European în această campanie electorală din cauza comasării ciudate a alegerilor locale cu alegerile pentru Parlamentul European. Toată campania nu a existat nicio dezbatere despre Parlamentul European, despre poziția României și reprezentarea României în Parlamentul European, despre ceea ce trebuie să facă reprezentanții României în Parlamentul European”, a declarat Ludovic Orban.

„Scorul de astăzi, despre care nu suntem siguri că acesta este scorul, pentru că trebuie să vă mărturisim că în cursul zilei de astăzi au fost lucruri extrem de ciudate cu privire la unicul exit-poll care este dat publicității astăzi, așteptăm rezultatele reale și suntem convinși că rezultatele reale vor diferi de rezultatele care sunt prezentate astăzi pe micile ecrane”, a adăugat fostul premier.

„Astăzi am curajul să le spun românilor să nu își piardă speranța, să aibă încredere în democrație. Scorul de astăzi al PSDNL este scorul obținut de baronii roșii și galbeni, de satrapii și vătafii care conduc primăriile și care au făcut tot ce este posibil, folosind toate pârghiile, inclusiv cele ilegale, pentru a maximiza scorul celor două partide politice. Realitatea politică a României este complet diferită – 70% dintre cetățenii români sunt nemulțumiți de cum este guvernată România, 67% consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită”, a mai spus Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)