Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 susține că retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului

Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 susține că retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului
foto: psnews.ro

Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, a declarat că retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului. Declarația a fost făcută, marți seara, în fața jurnaliștilor. Acesta a mai precizat că liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, ar fi un candidat redutabil.

”Nu am nicio informaţie, mai multe decât aveţi dumneavoastră. Acum am venit, la ora opt, aşa cum am fost convocaţi, s-a mutat şedinţa din Aviatorilor şi voi afla şi eu noutăţile orei. (…) Personal, nu cred că ar fi oportună (retragerea lui Marian Munteanu-n.r.). În primul rând, din cauza unei eventuale probleme de imagine care ar fi creată Partidului Naţional Liberal, în Bucureşti”, a declarat Răzvan Mironescu, întrebat dacă este posibilă retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei.

“Domnul Predoiu ar fi un candidat, după părerea mea, redutabil în Bucureşti, pentru că ştie foarte bine situaţia din Bucureşti, dar decizia va fi luată de conducerea partidului şi de domnul Predoiu, dacă va dori să îşi asume această candidatură”, a mai spus Mironescu.

Pe de altă parte, Mironescu a reafirmat că are rezerve cu privire la ”capacitatea lui Marian Munteanu, în acest moment, înainte de a-şi fi definitivat programul pe Bucureşti, să facă faţă unor întrebări, pe stradă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`