Unii dintre angajații magazinului Dedeman din Botoșani au sărit pe geam după explozie. Martorii au oferit noi detalii despre cele întâmplate: „Tavanul a căzut peste noi”

Explozie în incinta magazinului Dedeman din Botoșani. Inquam Photos / Denis Grosu

O parte dintre angajații magazinului Dedeman din Botoșani au sărit pe geam de la etajul 1 după explozie, conform informațiilor relatate de martori pentru Pro TV.

Ce au spus martorii exploziei de la magazinul Dedeman din Botoșani

Magazinul Dedeman din Botoșani a fost vineri scena unei explozii de proporții, care s-a soldat cu 15 răniți. Martorii au povestit că zgomotul a fost „extraordinar de puternice” și „s-a simțit ca un cutremur de 10 ori mai mare”.

„A fost un zgomot extraordinar de puternic, s-a simțit ca un cutremur de 10 ori mai mare și când m-am uitat pe geam am văzut totul zburând. Și când am ieșit am văzut oameni întinși pe jos, niște fete de la contabilitate, că ei au contabilitatea sus la etaj, care au sărit efectiv”, a declarat un martor pentru Pro TV.

Un alt martor a confirmat la rândul său că, de spaimă, sora lui a sărit de la etajul 1.

„Sora mea era înăuntru, s-a speriat și a sărit de la etajul 1, a scăpat doar cu o arsură minoră”, a spus martorul.

„Tavanul a căzut peste noi”

Unul dintre martorii incidentului spune că era la masă în momentul în care a căzut tavanul.

„Pe dreapta la intrare era o cantină, serveam masa și dintr-o dată un flux foarte mare, tavanul a căzut peste noi, rigips. Am Încercat să fug, dar veneau geamurile care au bubuit”, a povestit el.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”