Femeie însărcinată, agresată de iubit pe holuri unui spital din Galați. S-a emis ordin de protecție

Femeie însărcinată, agresată de iubit pe holuri unui spital din Galați. S-a emis ordin de protecție
Sursa foto: Shutterstock

O femeie însărcinată a fost agresată de iubitul ei pe holurile Spitalului Județean de Urgență Galați. În urma conflictului i s-a întocmit un dosar penal.

Femeie agresată în spital

Polițiștii au fost sesizați legat de faptul că în spital a ajuns loc un scandal, în jurul orei 07.25. Bărbatul de 25 de ani se afla în vizită la partenera sa, de 22 de ani, care era internată la spital. El i-ar fi adresat injurii, ar fi agresat-o fizic pe holurile spitalului și ar fi încercat să o convingă să plece de la unitate medicală și să meargă acasă, conform știrileprotv.

Bărbatul a fost prins de polițiști în spital și condus la secție pentru a fi audiat și pentru a afla circumstanțele de la care a pornit incidentul. Pe numele acestuia se va întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai mult, pe numele femeii s-a emis un ordin de protecție prin care i se interzice bărbatului să se apropie de ea la mai puțin de 200 de metri, dar și interdicția de a o contacta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)
17:42 - BOR îndeamnă la rugăciuni care să ne apere de furtuni și inundații. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”
17:11 - Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare. La ce turneu va participa (VIDEO)
16:42 - Neamț: Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat
16:17 - Moody’s a revizuit în jos prognoza privind creșterea economică a României și anticipează un deficit bugetar de 7,5% din PIB. Agenția crede că actuala coaliție PSD-PNL va rămâne la putere și după alegeri