Prințul William a dat ultimele detalii despre Prințesa de Wales. Cum se simte acum Kate Middleton

Prințul William a dat ultimele detalii despre Prințesa de Wales. Cum se simte acum Kate Middleton
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Fanii Familiei Regale Britanice sunt din ce în ce mai îngrijorați de starea de sănătate a lui Kate Middleton și de faptul că nu se mai știe nimic concret despre ea, din luna martie, cel puțin, de când a fost publicat acel clip în care ea a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Ce a spus Prințul William despre starea de sănătate a soției lui, Kate

În această săptămână, Prințul William a fost prezent la un eveniment, și anume, a participat la întâlnirea cu veteranii celui de-al Doilea Război Mondial din Portsmouth, organizată pentru a marca a 80-a aniversare a zilei Z. Aici, unul dintre invitați l-a întrebat pe William despre starea de sănătate a lui Kate.

„Doream să vă întreb dacă soția dvs. se simte mai bine.”, a spus bărbatul.

Prințul William i-a răspuns: „Se simte mai bine, mulțumesc. I-ar fi plăcut să fie, aici, astăzi. Tocmai le-ar fi reamintit tuturor cum bunica ei a servit în unitatea militară din Bletchley. Așa că are multe în comun cu multe dintre doamnele de aici, care au activat în Bletchley.”, conform Daily Mail.

Amintim că Prințesa de Wales Kate a anunțat, în luna martie, prin intermediul unui mesaj video că a fost diagnosticată cu cancer, după ce a suferit o operație abdominală, în luna ianuarie. Potrivit Palatului Kensington, prințesa a început chimioterapia la sfârșitul lunii februarie.

Kate Middleton ar fi fost văzută, recent, în public

Kate Middleton ar fi fost surprinsă, recent, în public, în timp ce își continuă tratamentul împotriva cancerului. Prințesa de Wales a stat departe de ochii publicului de când și-a anunțat diagnosticul.Cu toate acestea, Kate ar fi fost văzută în oraș alături de familia sa, potrivit surselor PEOPLE.

Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru Kate Middleton prin intermediul scrisorilor și al cadourilor, relatează Daily Mail. Pe 20 mai, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport referitor la inițiativa Prințesei de Wales, care încurajează companiile să creeze condiții adecvate pentru a sprijini părinții și copiii lor. Aceasta face parte din activitatea regală a lui Kate, axată pe importanța primilor cinci ani din viața unui copil.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)