Oana Roman, critici dure la adresa unei vedete prezente la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Ce a deranjat-o: „Este o regulă cât se poate de scrisă”

Oana Roman, critici dure la adresa unei vedete prezente la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Ce a deranjat-o: „Este o regulă cât se poate de scrisă”
Sursa Foto: Instagram/ @oanaromanelisei

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu sâmbătă, 2 iunie. Cei doi au spus marele „DA” în fața altarului, trăind cele mai frumoase momente din viața lor.

Dintotdeauna se știe că albul în ziua nunții trebuie purtat doar de proaspeții căsătoriți, însă această regulă nu a fost respectată și la nunta dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Actrița Ioana Blaj nu a ținut cont de această regulă, stârnind astfel un val de reacții negative.

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul online, a criticat-o dur pe Ioana Blaj pentru că s-a îmbrăcat în alb la nunta dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu.

Ioana Blaj, criticată dur de Oana Roman, după apariția de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Recent, Oana Roman a vorbit despre acest subiect într-un clip video publicat pe pagina oficială de Instagram. Ea a mărturisit că în Codul Bunelor Maniere scrie că albul nu se poartă la o nuntă, întrucât este o culoare dedicată exclusiv miresei.

„Cum stau eu și mă uit prin ziare, că mă plictisesc aici la service, citesc un articol în care scrie: «X a încălcat o regulă nescrisă și s-a îmbrăcat în alb la nuntă, nefiind mireasă, fiind invitată». Nu este o regulă nescrisă, este o regulă cât se poate de scrisă, pentru că ea apare în Codul Bunelor Maniere, absolut peste tot. Deci nu putem spune că nu luăm în calcul Codul Bunelor Maniere, că nu e scrisă regula asta. E scrisă. O respectăm pentru că este o regulă scrisă, nu nescrisă. Codul Bunelor Maniere există și dacă îl citim, învățăm”, a spus Oana Roman, potrivit Click.

Ce i-a transmis Oana Roman lui Selly, după ce a criticat-o în public

Fiind invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Selly a participat la provocarea „Sosurile iuți”. Celebrul vlogger a trebuit să răspundă la câteva întrebări, care nu au fost chiar simple, iar una dintre acestea se referea la Oana Roman. Având în vedere că nu se înțeleg prea bine, Andrei Șelaru a descris-o pe fiica lui Petre Roman folosind niște termeni mai greu de digerat.

„Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin, poate în rest nu este. Așa a fost. Și o mamă bună, probabil, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am. Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea, care nu știu de unde au apărut”, a spus Selly.

„În momentul în care folosim un termen, trebuie să știm și la ce se referă. Dacă îl folosim doar așa ca să aruncăm niște cuvinte, ne facem de râs. Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște, ca să mă devalorizeze adresându-mi cuvinte care nu au legătură cu ceea ce vrea persoana respectivă să spună. Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen, zic și eu”, a reacționat Oana Roman.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`