Kate Middleton „nu va mai fi niciodată ca înainte”. Vestea pe care nu voiam s-o auzim despre Prințesa de Wales. Noi detalii alarmante!

Kate Middleton nu va mai fi niciodată ca înainte. Vestea pe care nu voiam s-o auzim despre Prințesa de Wales. Noi detalii alarmante!
Sursa foto: Hepta.ro/ (Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press)

Până în acest moment, nu se cunoaște nimic concret cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton sau ce tip de cancer are.

„Nu va mai fi niciodată ca înainte”

Surse aropiate Palatului au spus, conform presei internaționale, că Prințesa de Wales, probabil, „Nu va mai fi niciodată ca înainte”, fapt ce i-a îngrijorat pe mulți fani ai Casei Regale Britanice.

În prezent, Kate Middleton urmează un tratament împotriva cancerului, însă surse de la palat vin cu vești nu tocmai îmbucurătoare.

Us Weekly a făcut câteva dezvăluiri îngrozitoare în ceea ce privește starea de sănătate a lui Kate Middleton„Nu va mai fi niciodată ca înainte. S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care oamenii au văzut-o înainte”, susține un nou raport.

Mai mult, publicația citează o sursă care a spus că echipa Prințesei de Wales „reevaluează ceea ce va putea să facă ea când se va întoarce”. Aceste vești au stârnit rumoare și au pus pe toată lumea pe jar, mai ales în contextul în care Palatul a cerut o întrerupere a raportării despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, informează Cancan.

Tot în presa internațională se vorbește intens și despre reîntoarcerea soției Prințului William în spațiul publicul și despre momentul în care aceasta o să poată să își reia îndatoririle. În acest sens, The Daily Beast a raportat că Prințesa de Wales ar putea să nu fie văzută în public până anul viitor, în timp ce Daily Mail a raportat că prietenii lui Kate au spus „s-ar putea să nu o mai vedem pe Catherine până în toamnă,  și numai atunci dacă și-a revenit pe deplin”.

„Kate se simte suficient de puternică pentru a fi foarte implicată cu copiii”

Reprezentanții lui Kate au subliniat că în prezent nu există un orar stabilit pentru întoarcerea ei la îndatoririle regale. De asemenea, a fost subliniat faptul că Prințesa are nevoie de „spațiu și timp” pentru a se recupera.

Deși a fost cerută o întrerupere a raportării despre starea de sănătate a lui Kate, în afară de actualizările oficiale, presa internațională trasmite că aceasta ar fi fost văzută în prezența familiei și s-ar ocupa cu marea atenție de micuții ei.

„Kate se simte suficient de puternică pentru a fi foarte implicată cu copiii. Ea a fost un părinte activ”, a declarat o sursă din Palat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)