Stațiunea cu cel mai curat aer din România. Cât costă o noapte de cazare

Stațiunea cu cel mai curat aer din România. Cât costă o noapte de cazare
Foto: Captură video

Sezonul estival a început, iar turiștii sunt dornici de relaxare. Astfel, cea mai curată stațiune din România așteaptă oaspeții cu prețuri accesibile.

Ce oferă stațiunea

În Arad, în valea Moneasa, se află stațiunea balneo-climaterică Moneasa, una dintre cele mai deosebite atracții turistice din Apuseni, conform Cancan.

Stațiunea oferă facilități atât pentru cei care vor să se relaxeze, cât și pentru cei care vor să trateze anumite boli. Apele termale sunt bogate în bicarbonate, calciu, magneziu, sodiu și pot vindeva multe afecțiuni. Piscinele au apă minerală, cu apă mezotermală, există posibilitatea de a face fizioterapie, gimnastică medical, electroterapie, masaj și împachetări cu parafină.

Stațiunea este cunoscută și sub numele de „Perla Apusenilor”. Oferă peisaje de neuitat, vegetația este abundentă, iar mulți turiști aleg această zonă pentru a se recreea, pentru a face plimbări în natură și pentru a se bucura de frumusețile zonei.

Drumul din Arad până la Moneasa este de aproximativ o oră și jumătate și, de-a lungul traseului, mai pot vizita Moara cu Noroc, Sava Brancovici din Ineu sau se pot opri la câteva restaurante renumite, unde o masa costă în jur de 30-35 de lei.

Cât costă o noapte de cazare

Stațiunea Moneasa este cea mai curată din România și concentrația de ozon este la fel de ridicată ca acum mai bine de 100 de ani.

O noapte de cazare în Moneasa pornește de la prețul de 290 de lei și poate ajunge până la 620 de lei, în funcție de sezon și facilități.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`