Aris Eram, fiul Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în sala de fitness: „A trebuit să mă coase”

Aris Eram, fiul Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în sala de fitness: „A trebuit să mă coase”
Sursa foto: Instagram - @neatzacurazvansidani_oficial & @arismelkior

Aris Eram, fiul Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în sala de fitness. Fratele Alexiei Eram și-a prins degetul între două gantere, iar în urma incidentului, unghia s-a desprins parțial.

Aris Eram, la spital după ce s-a accidentat la deget în sala de fitness

Fiul prezentatoarei Andreea Esca, care a făcut recent un pas important în cariera sa, a fost nevoit să meargă de urgență la spital după ce s-a accidentat la deget în sala de fitness. Chiar dacă incidentul nu a fost total neplăcut și dureros, Aris s-a recuperat rapid, iar acum este bine.

„Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coase. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie”, a spus el, potrivit Spynews.

Fiul Andreei Esca a semnat un contract cu Antena 1

Nu de mult, Aris Eram a semnat un contract cu postul de televiziune Antena 1, alăturându-se astfel echipei „Super Neatza”.

„Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!” este mesajul publicat pe pagina oficială a emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Chiar dacă era cunoscut de public datorită aparițiilor sale în mass-media alături de mama sa, Andreea Esca, și datorită participării sale la „America Express”, Aris a fost apreciat și ales pentru personalitatea sa carismatică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:02 - Bărbat transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce și-a prins picioarele într-un utilaj de cules porumbul
19:44 - Nicușor Dan, despre referendumul propus: Sunt foarte multe nevoi pe care Bucureștiul și le poate satisface cu un buget centralizat / Traficul, general de o dezvoltare urbană scăpată de sub control și mai mult decât ilegală (VIDEO)
19:33 - Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre divorțul de actorul Alexandru Papadopol. „Am fost sigură că o să pierd…”
19:30 - Diana Stoica (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: În mijlocul orașului București, capitală europeană, Băluță s-a apucat să facă niște lucrări ilegale (VIDEO)
19:25 - Nicușor Dan, despre planșeul Unirii: Nu există un specialist atestat care să fi spus că sunt elemente care riscă să cadă. Mai multe expertize au spus că este o stare nesatisfăcătoare, dar că nu există pericol public / La Poliție am stat două ore degeaba (VIDEO)
18:59 - Virgil Guran, după scandalul privind planșeul Unirii: Cred că Nicușor Dan nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui. Acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea (VIDEO)
18:58 - Primul tren electric din România, testat în Predeal. Pe ce rută va circula și ce viteză poate prinde
18:48 - Nicușor Dan convoacă o ședință de CGMB pentru un referendum odată cu primul tur al prezidențialelor
18:42 - Gabriela Melinescu a murit la 82 de ani. Scriitoarea era stabilită în Suedia de aproape 50 de ani
18:29 - Ce a găsit Irinel Columbeanu la vila de la Izvorani, la 4 ani de la incendiu. Nici nu i-a venit să creadă, abia și-a stăpânit lacrimile