The Rolling Stones pregătesc un nou album și alte turnee mondiale. Ce a declarat liderul trupei, Mick Jagger, în vârstă de 80 de ani

The Rolling Stones pregătesc un nou album și alte turnee mondiale. Ce a declarat liderul trupei, Mick Jagger, în vârstă de 80 de ani
The Rolling Stones, în timpul unui concert în SUA, în 2019 / Foto: Hepta.ro

Mick Jagger, liderul trupei The Rolling Stones de peste 60 de ani, a declarat într-un interviu recent că trupa se află în prezent în turneul „Hackney Diamonds” în Statele Unite. Acesta a afirmat că trupa va căuta oportunități de a cânta și în alte țări.

Ce planuri de viitor are trupa

În prezent, The Rolling Stones se află în turneu în SUA, iar după aceste spectacole trupa va căuta oportunitați de a cânta și în alte țări, potrivit profit.ro.  „Vom lua în considerare aceste oferte, unde vom merge și unde va fi distractiv, știți?”, a transmis liderul trupei. „Ar putea fi Europa, ar putea fi America de Sud, ar putea fi oriunde”.

Mick Jagger a afirmat în cadrul interviului că trupa se pregătește să lanseze în curând noi piese. The Rolling Stones au înregistrat multe cântece care nu apar pe ultimul album lansat, „Hackney Diamonds”, semn că ar putea lansa un nou album. „Avem mult mai multe, așa că eu cred că am putea fi pregătiți să facem un alt album destul de curând”, a transmis Jagger.

Cum se menține Mick Jagger în formă la 80 de ani

La vârsta de 80 de ani, Jagger continuă să ofere spectacole electrizante, pline de energie, alături de colegii săi, Keith Richards, în vârstă de 80 de ani, și Ronnie Wood, în vârstă de 77 de ani. Într-o recezie recentă realizată de The New York Times, Jagger este prezentat din ce în ce mai energic în timpul concertelor.

„Pur și simplu mă bucur de ea”, a spus Jagger referindu-se la energia pe care o menține pe scenă. „Serios, acesta este răspunsul. Pur și simplu îmi place să o fac. Ai acest du-te și vino cu publicul. Poți vedea că ei se distrează, tu te distrezi, iar asta îți dă mult mai multă energie”, a declarat liderul trupei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`