Iluminatul livingului: idei creative pentru un spațiu primitor și modern

Iluminatul livingului: idei creative pentru un spațiu primitor și modern

Cu siguranță ai văzut multe imagini în revistele online de design interior sau pe rețelele sociale cu livinguri de vis. Probabil ai descoperit că lumina joacă un rol important în desăvârșirea ambientului. Cum reușesc proprietarii acestor spații să obțină echilibru subtil? Ei bine, secretul stă în iluminatul adecvat. Pentru că știu cât de important este să-ți transformi livingul într-un loc cozy, am adunat câteva sfaturi și idei despre cum să alegi corpurile de iluminat.

The Home – corpuri de iluminat cu personalitate

Când vine vorba de amenajarea livingului, este important să alegi corect corpuri de iluminat, aceste elemente susțin un ambient primitor. Nu știi unde poți găsi produse, care să aducă personalitate? Ei bine ai multe variante, de la magazinele de bricolaje, la reprezentanțe locale sau la The Home.

The Home este mai mult decat un magazin de corpuri de iluminat, este un partener care propune un stil de viață, orientat către confort, bun gust și sustenabilitate. Aici vei găsi colecții întregi de lampadare, pendule, lustre, decorațiuni luminoase și multe alte produse care îi vor transforma casa. Oferta se distinge prin corpuri realizate cu precizie, multe dintre ele având componente executate manual din materiale naturale. Funcționalitatea crescută, designul deosebit al pieselor, durabilitatea și eficiența crescută sunt alte  aspecte pe care le vei aprecia la colecția The Home.

Cum alegi corpuri de iluminat pentru living de impact?

Când vine vorba de alegerea corpurilor de iluminat pentru living, lucrurile sunt delicate, pentru că este important să ții cont de mai multe aspecte standard, dar și ce particularitățile proiectului pentru a obține rezultatul dorit.

Începe cu o  analizează minuțioasă a dimensiuni și a înălțimii livingului.  Este bine să alegi corpurile de iluminat în funcție de mărimea spațiului. Pentru o încăpere mare, poți selecta ca punct central o lustră impunătoare, un efect deosebit vei obține și dacă integrezi mai multe lampadare. Livingurile mici sunt mai bine valorificate de corpurile de iluminat discrete –  plafoniere și lampadarele cu un design minimalist.

Acordă atenție echilibrului între sursele de lumină, așa vei crea un ambient uniform și plăcut în living. În acest sens poți să folosești o combinație de corpuri, cum ar fi lustrele sau plafonierele pentru iluminarea generală, lampadarele pentru iluminatul ambiental și decorațiunile luminoase pentru a adăuga accente de stil și confort.

Corpurile de iluminat ar trebui să completeze designul interior al livingului. Colecția online oferă atât modele clasice, elegante, piese moderne și inovatoare, dar și produse cu design rustic sau oriental.

Dacă vorbim de consum, alege corpuri de iluminat cu tehnologie LED, eficiente energetic, acestea mai puțin și au o durată de viață mai lungă.

Cum observi cu puțină atenție asupra designului și caracteristicilor corpurilor de iluminat, vei transforma livingul  într-un loc cozy, unde să te simți mereu confortabil și relaxat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)