Daniel Băluță: Asta ne diferențiază, în primul rând, de actualul Primar General. Bazându-ne pe rezultatele pe care împreună le-am obținut în acești ani, ne determină să solicităm votul oamenilor (VIDEO)

Daniel Băluță: Asta ne diferențiază, în primul rând, de actualul Primar General. Bazându-ne pe rezultatele pe care împreună le-am obținut în acești ani, ne determină să solicităm votul oamenilor (VIDEO)

Daniel Băluță, primar al Sectorului 4 și candidat pentru un nou mandat, a fost prezent, în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, unde a spus că „cel puțin Magistrala M4, cu cei 2,5 miliarde de euro, astăzi, este o realitate, că există finanțare. Licitația este în desfășurare”.

„Nu vorbim despre ipoteze, vorbim despre proiecte care sunt începute, se derulează”

Daniel Băluță a vorbit și despre alegerile locale din Capitală, atât la nivel de primării de sector, cât și la Primăria Generală. De asemenea, a precizat care este diferența între echipa PSD-ului, la nivel de Capitală, și Nicușor Dan.

„Vreau să vă spun că la aceste alegeri și la modul în care echipa noastră a văzut campania, suntem puțin dincolo de ceea ce înseamnă o dispută politică uzuală, pentru că dacă vă uitați cu atenție, propunerea pe care grupul nostrum, grupul PSD, a făcut-o pentru viitorul Capitalei este una ieșită din comun. Începând de la proiectul aeroportului, de la semnarea contractului pentru Magistrala M4 de metrou, prelungirea Magistralei M2 de metrou. Și nu vorbim despre ipoteze, vorbim despre proiecte care sunt începute, se derulează, iar cel puțin Magistrala M4, cu cei 2,5 miliarde de euro, astăzi, este o realitate, că există finanțare, licitația este în desfășurare.

Pasaje, infrastructură, medicală, infrastructură, culturală, infrastructură educațională, – toate aceste lucruri, de-a lungul acestei campanii, împreună cu doamna primar Firea și împreună cu colegul meu Robert Negoiță le-am prezentat alegătorilor”, a precizat primarul Sectorului 4.

„Asta ne diferențiază, în primul rând, de actualul Primar General”

„De aceea, chiar dacă există acest tip de interpretare, din punct de vedere politic, am preferat ca de această dată să ne axăm pe forța și soliditatea pe care proiectele la care am muncit de ani de zile împreună cu Gabi Firea, împreună cu Robert să le putem implementa. Asta face diferența. Practic, vrem să demonstrăm cetățenilor Bucureștiului că noi suntem un grup, noi suntem o echipă și asta ne diferențiază, în primul rând, de actualul Primar General, care este destul de izolat, din punctul acesta de vedere. Are un alt tip de abordare.

Considerăm că această modalitate de a privi problemele orașului, bazându-ne pe rezultatele pe care împreună le-am obținut în acești ani, ne determină să solicităm votul oamenilor și ne dorim din tot sufletul ca majoritatea covârșitoare să fie alături de această echipă, care știe să construiască”, a mai adăugat Daniel Băluță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)