Regele Charles îl va găzdui pe împăratul Japoniei, Naruhito, pentru o vizită de stat în Regatul Unit

Regele Charles îl va găzdui pe împăratul Japoniei, Naruhito, pentru o vizită de stat în Regatul Unit
Sursa Foto: Hepta.ro/ Andrew Parsons/Parsons Media via ZUMA Press Wire

Regele Charles al Marii Britanii îl va găzdui pe împăratul japonez Naruhito și soția sa pentru o vizită de stat la sfârșitul lunii iunie, a anunțat marți Palatul Buckingham, care a oferit detalii despre vizita sa de trei.

Împăratul Naruhito și soția sa vor fi întâmpinați de prințul William

Împăratul Naruhito și soția sa, împărăteasa Masako, vor fi întâmpinați de moștenitorul tronului, prințul William, pe 25 iunie, înaintea unui banchet de stat la Palatul Buckingham susținut de Charles, soția sa, regina Camilla și alți membri ai familiei regale, scrie Reuters.

Va fi prima vizită de stat găzduită de regele Charles, în vârstă de 75 de ani, de la reluarea angajamentelor regale, la sfârşitul lui aprilie, la aproape trei luni după ce Palatul Buckingham a anunţat că regele urmează tratament pentru o formă de cancer nedezvăluită.

Ce se întâmplă cu Kate Middleton în timpul vizitei

În timp ce William va fi implicat în vizita de stat, soția sa, Kate nu a fost menționată de Palatul Buckingham în planurile vizitei, deoarece își continuă chimioterapia preventivă pentru cancer.

În timpul călătoriei, împăratul va vizita Abația Westminster, va inspecta Garda de Onoare, va vizita centrul de cercetare biomedicală emblematic al Marii Britanii, Institutul Francis Crick și va merge la Capela Sf. George, Windsor, pentru a depune o coroană de flori pe mormântul Reginei Elisabeta a II-a, mama regelui.

Palatul Buckingham a anunțat pentru prima dată vizita de stat japoneză în aprilie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`