George Tuță: Trebuie să începem reclădirea „capitalei” Capitalei, așa cum Sectorul 1 era recunoscut pentru inovațiile pe care le aducea în administrația publică. Circul a fost o constantă a actualului mandat (VIDEO)

George Tuță: Trebuie să începem reclădirea „capitalei” Capitalei, așa cum Sectorul 1 era recunoscut pentru inovațiile pe care le aducea în administrația publică. Circul a fost o constantă a actualului mandat (VIDEO)
George Cristian Tuță. Sursa foto: Partidul Naţional Liberal / Facebook

George Tuță, candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre planurile sale pentru „«capitala» Capitalei”, luni, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și spune că i s-au alăturat mulți oameni în ultima vreme „pentru a rezolva această problemă constantă a circului și a scandalului, care este generată de actuala administrație”.

George Tuță (PNL), pe B1 TV, despre Sectorul 1: Trebuie să începem reclădirea „capitalei” Capitalei

Întrebat despre polarizarea din sector, George Tuță a spus: „Circul a fost o constantă a actualului mandat. Eu îmi doresc foarte mult ca după data de 9 iunie să revenim într-un normal și să începem reclădirea «capitalei» Capitalei, așa cum Sectorul 1 era recunoscut pentru inovațiile pe care le aducea în administrația publică. De aceea, cred că este important ca cât mai mulți cetățeni să participe duminică la vot, unde au o alegere importantă de făcut”.

„Dacă le-a convenit acest inventar al circului și scandalului, dacă le-a plăcut acest inventar al lucrurilor nerezolvate, al problemelor cetățenilor, sau dacă vor reclădirea comunității pe care Sectorul 1 o și merită și are și potențialul de a o dezvolta – și aici mă refer la proiectele de dezvoltare a infrastructurii mari, la proiectele de construcție a unor școli noi, a unor grădinițe noi, la consolidarea clădirilor care stau să pice, la întreținerea spațiilor verzi și la curățenia în sector, la construcția de terenuri de sport, baze sportive. Nevoile oamenilor sunt uriașe. Ai la dispoziție un buget care ar trebui să se întoarcă în creșterea calității vieții pe care cetățenii o au în Sectorul 1”, a continuat liberalul.

George Tuță: Sunt singura șansă de a schimba actuala administrație

„Este important ca oamenii să înțeleagă că sunt singura șansă de a schimba actuala administrație. Am în spate cele două partide, Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat, și foarte mulți oameni în ultima vreme au venit alături de noi pentru a rezolva această problemă constantă a circului și a scandalului, care este generată de actuala administrație”, a adăugat George Tuță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis