Stormy Daniels susține că Donald Trump ar trebui să fie încarcerat: ”Eu tot trebuie să trăiesc cu moștenirea”

Stormy Daniels susține că Donald Trump ar trebui să fie încarcerat: ”Eu tot trebuie să trăiesc cu moștenirea”
Foto: Hepta - DPA Images / Jefferee Woo

Stormy Daniels a cerut ca Donald Trump să fie închis după ce a fost condamnat pentru 34 de acuzații de falsificare a înregistrărilor comerciale.

Stormy Daniels cere încarcerarea lui Tump

Vedeta de film pentru adulți, care a fost plătită cu 130.000 de dolari drept „cheltuieli legale” pentru tăcerea ei în legătură cu aventura ei cu fostul președinte al SUA, a avertizat că candidatul la președinție nu este „complet și total în afara realității”, potrivit The Guardian.

„Cred că ar trebui să fie condamnat la închisoare și să lucreze în folosul comunității pentru cei mai puțin norocoși sau să fie sacul de box voluntar la un adăpost pentru femei”, a declarat Daniels, în vârstă de 45 de ani, pentru Sunday Mirror.

Daniels a spus că se simte „șocată”, dar pedeapsa a fost justificată după ce un juriu de la un tribunal din New York l-a condamnat rapid pe Trump, ceea ce a spus ea a arătat că au crezut în mărturia ei.

Dar ea a spus că nu poate scăpa de amenințările cu moartea ale susținătorilor lui Trump, cu care s-a confruntat de când a vorbit despre o plată din partea avocatului lui Trump de atunci, Michael Cohen, care ar fi fost pentru a se asigura că a păstrat tăcerea în zilele premergătoare alegerilor din SUA din 2016.

„Întotdeauna te simți ca și cum ești tipul rău, chiar și atunci când nu te ridici doar la acel standard”, a spus ea pentru ziar.

„A fi în instanță a fost atât de intimidant cu jurații care se uitau la tine, dar mă bucur că lucrurile au apărut în instanță și au vrut să demonstreze, așa cum am spus, că am spus adevărul tot timpul.

„Nu s-a terminat pentru mine. Nu se va termina niciodată pentru mine. Trump poate fi vinovat, dar încă trebuie să trăiesc cu moștenirea.”

Verdictul împotriva lui Trump a venit după ce juriul a deliberat mai puțin de 12 ore în primul proces penal fără precedent împotriva unui președinte american, actual sau fost.

Acesta marchează un moment politic periculos pentru Trump, candidatul prezumtiv pentru nominalizarea republicană, ale cărui date ale sondajelor au rămas neschimbate pe tot parcursul procesului, dar ar putea să se modifice în orice moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`