Mara Mareș: Sebastian Burduja o să ia înspre 30% și o să câștige Primăria Capitalei (VIDEO)

Mara Mareș: Sebastian Burduja o să ia înspre 30% și o să câștige Primăria Capitalei (VIDEO)
Foto: Mara Mareș / Facebook

Sebastian Burduja, candidatul PNL, o să obțină un scor înspre 30% și o să câștige alegerile pentru Primăria Capitalei, a declarat deputata liberală Mara Mareș, joi, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Mara Mareș, de părere că Sebastian Burduja va câștiga Primăria Capitalei

Întrebată cât estimează că va fi scorul obținut de candidatul liberal, Mara Mareș a spus: „Rezultatul și scorul din 9 iunie o să îl știm fix pe 9 iunie și o să îl decidă bucureștenii, de București înțeleg că mă întrebați”.

„Ceea ce pot eu să spun despre Sebastian Burduja, candidatul nostru la Primăria Capitalei, este că va face o surpriză foarte frumoasă. Știu că poate unii astăzi nu îl iau la fel de în serios cum ar trebui, dar ce pot să vă spun eu, ceea ce cred, este că Primăria Capitalei se va câștiga cu 2 în față”, a adăugat deputata PNL.

Mara Mareș: Sebastian Burduja o să ia înspre 30%

Întrebată care ar fi scorul minim cu care ar fi OK liberalii, ea spus: „Nu pot să vă dau o cifră acum. Nu o să ne fie rușine, sunt convinsă. Avem oameni foarte pregătiți”.

„Deci eu vă spun așa, Burduja o să ia cu 2 în față, înspre 30%, și o să câștige Primăria Capitalei, dar revenim (…) la înregistrarea acestei emisiuni și o să vedem cine are dreptate, banii mei sunt pe mine. Abia aștept”, a subliniat Mara Mareș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)
18:59 - Acestea sunt pensiile care se transformă, din oficiu, în pensii pentru limită de vârstă. Precizări importante făcute de Casa Națională de Pensii